Ahojky kvuli nedostatku casu bych rada adoptovala celou serii Geocaching
Tak proč nenapíšeš přes profil Dundalce?
Docela zvláštní vlákno. Fanfulík už cache před nějakou dobou dala k adopci dundalce.
Spíš by ale mě zajímalo , kdo je garmin99 a jestli chce cache opravdu adoptovat nebo spíš dát k adopci…
A když už jsme u toho ptaní, tak by mě také konečně zajímala odpověď na mou otázku v tomhle vláknu: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=10&thread_id=15930
kdyz nemas zájem tak sem nepis ![]()
Dala k adopci jen některé, zrovna Narnii si nechala Nicolka myslím. Každopádně je psaná na Dundalku, proto je třeba napsat přímo jí.
A zájem o co? Mohl by ses vyžvejknout srozumitelně?
Nemáš dostatek času na zakládání tak chceš cizí dílo? Asi Tě zklamu, ale údržba chce také dost času. Narnie je Dundalky, napiš jí. Sem třeba skoro nechodí.
Obávám se, že pokud neřekneš, co vlastně chceš, tak skutečně nikdo zájem mít nebude.
Na tvé důvěryhodnosti to také nepřidá. Vzhledem k tomu, že tu vystupuješ přinejmenším pod několika pseudonymy (garmin99, geolvice, fefe44, …?) a s poněkud podivnými příspěvky, je už teď hluboko pod bodem mrazu.
Je to ale koneckonců tvá věc.
Ne není, je psaná na dundalku (přinejmenším všechny cache na seznamu z prvního příspěvku … "hidden by user…" ). V poli "A cache by" může být napsáno cokoliv, důležité je, kam se přes něj proklikneš.
Alkes je rychlejší, Ale kdo je dundalka? To nikdo neví.
A…, pravda, neproklikávala jsem to dál, nenapadlo mne že si to nedoplní jak je zvykem (Dundalka, adopt. by fanfulík). Nicméně všechny jsou aktivní a živé, nechápu proč by je "komusi" předávala.
Fanfulik se stehovala nekam (tusim) na jih, takze davala sve kese k adopci, nebot jeji mati (Nycolka) je adoptovat nechtela, ze ma dost prace se svyma kesema… Adoptovala je prave Dundalka… a uprimne receno… zas "takove skvosty" to nejsou… tim nerikam, ze se mi nelibily, ale Narnii jako takovou nemusim, takze jsem ani nereagoval na soucasnou adopci … ![]()