Z důvodu změny bydliště nezvládám údržbu naší nejvýše položené kešky. Touto cestou se obracím na kohokoliv z tohoto regionu kdo by byl ochoten cache převzít.
Zkusil jsem kontaktovat známeno člověka z Krnapu a bylo mi slíbeno, že údržbu občas provést může, ale převzít kešku zatím nechtějí.
Jedná se o jednu z nejnavštěvovanějších keší u nás. Je nutné alespoň jednou, (spíš 2x) za rok provést údržbu. Na zimu je obvykle pod sněhem.
Nerad bych kešku pohřbil a dožil se situace jako tomu bylo když jsem jí zakládal a sice, že na vrcholu naší nejvyší hory byla polská keška. Na to jsem asi trošku patriot
Silně ve mě cuká (bylo by to stylové), ale asi by to nebylo příliš zodpovědné, i když bych se na vrchol dvakrát ročně dostat mohl, rychlejší reakce nemusím být schopen, na vrcholu má být keš co nejvíce v provozu.
Bohužel jsem už taky 71.2 km od vrcholu, i když často se do oblasti dostanu, ještě uvidíme.
jen tak mimochodem dostala se ke mně zpráva že KRNAP je na některé kešky silně háklivý a snaží se je potírat, a mám dojem že obě kešky s názvem sněžka patří do tohole seznamu.
krkonose.krnap.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=10680&Itemid=32
Sice je to clanek starsiho data, ale mam dojem, ze se na postoji KRNAPU by se nic zasadniho menit nemelo.
Letos jsem v Krkonosich krabicky hledal a vsechny se nachazely temer u cesty, takze maji maly ci vubec zadny vliv na sve okoli. K takovemu zaveru musi dojit i zcela nezainteresovany clovek.
Myškin
Sněžka cache by byla velká škoda, zrovna v uterý jsem ji odlovil, je perfektní a myslím, že s touhle krnap nemá nejmenší problém… O té poleské (Snezka dwa) tam se prave naopak divim, že tam ješte je, kdyz jsem ji videl, tak jsem byl rozhodnut, ze hned po navratu do civilizace navrhnu jeji archivaci (asi 3metry od frekventované cesty za zabradlim, na místě samotném hezky podupáno…). V listingu je tedy vyjádření, že je povolená, ale nevím, nevím…
Updatuji nabídku adopce nejvýše položené cache v ČR. Bohužel už se o ni nemohu pravidelně starat. Aktuálně krabičku na vrcholu někdo ukradl a je potřeba ji obnovit. S KRNAPem je její umístění dohodnuto.
znovu oživuji toto vlákno. Pokud by se nenašel nikdo kdo by kešku převzal budu jí muset odporoučet do věčných lovišť. Což by u téhle již kultovní krabky byla škoda. :-(
Jednou za rok se tam nahoru dostanu, ale víc toho bohužel nestihnu. Bydlím teď dost daleko. U kešky lze navíc díky nové lanovce předpokládat větší návštěvnost.
SleepBrno: Fandím & držím palce, kdybych šel zrovna kolem rád případně pomůžu. Kontinuitu považuji za mnohem lepší než nový listing, potažmo "bod". Díky.