adoptování kešky

dnes sme byli u druhé stage záhady hlavolamu,třetí sme odložili,georobotek už napůl spal.Ale je to v hrozném stavu,ježek zrezlej,válící se v s*****ch,krabička celá mokrá a smardlavá (co by ne,včera se válela v kanále,jen sme nebyli vybavení na její vyndání,dnes už jí někdo před námi vyndal)Navíc na youtube si můžete prohlídnou tématické video které vám dokonle ukáže kde jsou stage i finálka,takže v podstatě když je někdo línej moc hledat nemusí.Autor neodpovídá.Našli sme jeho alba na rajce.net a je krásně poznat že se jednou za čas pro něco nadchne a pak toho nechá,nejdřív motorky,pak kešky,teď už nevím co to tam asi rok a půl dělá.
takže protože jsem si na WIKI přečetla že adopce nejde provést bez souhlasu vlastníka,je mi docela líto že jednoho dne třeba ten ježek zahnije do kanálu a keš se bude hledat podle youtube,dokud se nezruší další autorova keš,ze 17 jsou 4 v **** a dvě z toho už archivoval přímo reviewer pro neúdržbu a nulovou komunikaci.

Já si neztěžuji,jen je mi to líto,protože tohle je zrovna super nápad,kdyby autor raději dělal kešky u škol kde skoro nikomu nebudou chybět.

a ještě něco mimo,dnes jsem sledovala "kečera" co si kešku vytáhne před zraky všech okolo jeho geodružka dělá zvuky (asi smích) že to slyší i ty co byli za rohem.Kešku si před sebou rozbalí jak sváču,vyberou to nej co tam našli,nebo co se bude hodit a dají tam starou ošoupanou baterku(a nechaj jí svítit kdyby náhodu si chtěl někdo keš vzít domů na památku a neviděl)Co se divím,sme přece češi.(sme i slušní,ale je dost jedinců co nám krásně potvrzují pověst ve světě)

Promiň, ale některé tvé stesky zavání přehnanou touhou po nápravě světa. Jako bys zapomínala, že jsme všichni jenom lidé…

Kdyby dělal kešky u škol, tak by moc lidí nepotěšil. Takhle si jeho krabičky spousta z nás užila. I ten zmiňovaný film určitě nejednomu začínajícímu kačerovi osvětlil, co a jak.

A myslím, že nikdo nemáme právo odsuzovat Hajtru za to, že se nadchnul pro nějaký jiný zájem (třeba si prostě pořídil rodinu a nemá čas, co já vím - ale nic NÁM do toho není), kešky odsunul někam úplně dozadu a nechává je dožít.
O osudu cache rozhoduje owner a když už se jí rozhodne neudržovat, je to jeho věc stejně, jako když muzikant přestane na koncertech hrát svůj kdysi nejslavnější song atd.

Jestli krabičku z úkrytu vytahovali před zraky všech mudlů, je to chyba - ale pokud si s ní sedli na lavičku, vybalili ji (proč ne jako svačinu,když je to nejspíš dóza na potraviny) a logovali, je na tom něco nenormálního?
A jestli má geodružka (to je něco jako soudružka?) hlasitý smích, je to hřích? Ať se venku směje, když má radost, ne?:wink:

Tohle "národní" sebemrskačství mě na našincích fakt s*re.

P.S.: Neber to, prosím, jako osobní útok - jen mě děsí, když někdo přestřelí s negativismem.

Vždyť geocaching je prima koníček, při kterém se člověk dostane na spoustu pěkných míst, pobaví se při luštění, může se vydat na dobrodružné výpravy, potká spoustu svérázných lidí, zažije s nimi zábavu…

Viz http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=18&thread_id=11051&pid=137869#post_137869. Asi nebude jiná cesta, nežli požádat reviewera, aby kešku archivoval a na jejím místě pak uděláš její "klon".

A taky se dá trošku "vypomoct" s údržbou i bez adopce. Aspoň dočasně mi to určitě přijde jako lepší řešení než archivace.:wink:
A hlavně s úsměvem… lépe, než to napsal PaWcz, už to asi nejde. :slight_smile:

to že to vybalil jak sváču,bylo myšleno tak,že krabku vytáhl mudla nemudla sedl si na lavičku krabku hodil před sebe na zem a tam jí vesele rozhrabávali,každej kdo šel okolo čuměl proč maj na zemi krabičku a proč ji dávaj tam kam jí dávaj.

jak jinak nazvat to když si vybere minimálně tři hezký věci a dá tam něco co už nepotřebuje?

Tu krabičku ze sraček jsem vytáhl já:D, jen jsem nevěděl kde původně byla. Myslel jsem si, že tam byla nějak zavěšená, tak jsem jí dal jinam. Teď už vím kde má být…ale podle mě by tam dlouho nevydržela, když teď furt prší, se musí hned vyplavit. A finálka je fakt zanedbaná, loguje se jen na cáry papírků. Fakt by se měla adoptovat, nebo archivovat.:frowning: škoda ji.

My sme druhý den přijely vybavení na její vytáhnutí,ale podezřelá igelitka už tam nebyla,tak sme se rozhléhly a tvůj úkryt našli,Daly sme jí na stejné místo,protože předpokládám že měla být v tý oranžový trubce,ale s každým větším děštěm určitě zase sjede dolů.

Po domluvě s autorem kešku už někdo adoptoval;)

tak to je super,tak dlouho jsem to mámě připomínala až má smolíka.:smiley: Ale ono je jedno kdo jí má,hlavně že o ní bude postaráno.