dnes sme byli u druhé stage záhady hlavolamu,třetí sme odložili,georobotek už napůl spal.Ale je to v hrozném stavu,ježek zrezlej,válící se v s*****ch,krabička celá mokrá a smardlavá (co by ne,včera se válela v kanále,jen sme nebyli vybavení na její vyndání,dnes už jí někdo před námi vyndal)Navíc na youtube si můžete prohlídnou tématické video které vám dokonle ukáže kde jsou stage i finálka,takže v podstatě když je někdo línej moc hledat nemusí.Autor neodpovídá.Našli sme jeho alba na rajce.net a je krásně poznat že se jednou za čas pro něco nadchne a pak toho nechá,nejdřív motorky,pak kešky,teď už nevím co to tam asi rok a půl dělá.
takže protože jsem si na WIKI přečetla že adopce nejde provést bez souhlasu vlastníka,je mi docela líto že jednoho dne třeba ten ježek zahnije do kanálu a keš se bude hledat podle youtube,dokud se nezruší další autorova keš,ze 17 jsou 4 v **** a dvě z toho už archivoval přímo reviewer pro neúdržbu a nulovou komunikaci.
Já si neztěžuji,jen je mi to líto,protože tohle je zrovna super nápad,kdyby autor raději dělal kešky u škol kde skoro nikomu nebudou chybět.
a ještě něco mimo,dnes jsem sledovala "kečera" co si kešku vytáhne před zraky všech okolo jeho geodružka dělá zvuky (asi smích) že to slyší i ty co byli za rohem.Kešku si před sebou rozbalí jak sváču,vyberou to nej co tam našli,nebo co se bude hodit a dají tam starou ošoupanou baterku(a nechaj jí svítit kdyby náhodu si chtěl někdo keš vzít domů na památku a neviděl)Co se divím,sme přece češi.(sme i slušní,ale je dost jedinců co nám krásně potvrzují pověst ve světě)