Blahopreji k prestupu do klubu dvoustovkaru!!! ![]()
Mezi stovkari uz te tim padem nechceme, ale zustava ti statut cestneho clena ![]()
A krom toho musim moc pochvalit tve zabavne, oddychove, i narocnejsi cache - dik za ne!
Blahopreji k prestupu do klubu dvoustovkaru!!! ![]()
Mezi stovkari uz te tim padem nechceme, ale zustava ti statut cestneho clena ![]()
A krom toho musim moc pochvalit tve zabavne, oddychove, i narocnejsi cache - dik za ne!
A hele delsi prestup do vyssi ligy. Blahopreji.
Taky blahopreju a nikdy ti nezapomenu, ze jsi jeden z tech, ktery me do toho vseho navezl…
Moc gratulujem a tesime se na dalsi vtipne provedene kesky.
Samozřejmě se i já připojuji k ostatním gratulantům a přeji další pěkné nálezy.
Moc ti blahopreji a i ja ti dekuji za moc povedene kesky !!
Blahozelame
Posílám BIG blahopřání do sesterských Makrokoulí
!!!
Gratuluju, adp. !!! Zase dalsi clovek, ktereho nikdy nedozenu …![]()
No, to byl fofr, gratuluju, Asteris
wow, gratulujem a nezamrzni pri dalsej stovke :)))
Jsi me zklamal, ze budes hrat jinou soutez nez ja. Gratuluju.
Tos me potesil, ze se chystas hrat stejnou soutez jako ja… ;)))
Gratuluji… ![]()
Také gratuluji, ale stejně - měl jsem tu dvoustovku rychleji!! Hurááá!! :-))
No a jinak mě docela rozčiluješ, protože už to vždycky vypadá, že už jsem Tě dostal, že už mě nemůžeš stihnout, a Ty pak zabereš a zase mě dotáhneš… Uff, ještě že nikdo z nás není lovec bodů, co? :-))) Gratuluji, Who ![]()
Gratulace jiste take. Jen mi moudri reknete, jak tak presne poznate, kdy nekdo neco prekroci. Me totiz prijde, ze je v tom docela hokej. Samozrejme na gc.com se sleduje vsechno… ale statistiky na gc.cz se s tim vetsinou rozchazeji, nevim zatim podle jakeho klice… nejak jinak (nebo vubec) se ne/pocitaji takove legracky jako locationless atp. , nejak jinak cache mimo uzemi CR … pes se v tom vyzna… teda vlastne ten nas ne… mate nekdo takovyho psa?
Samozřejmě se také připojujeme k davu gratulantů ![]()
Diky vsem za gratulace, za Vase cache, bez kterych bych nemel co hledat a v neposledni rade za Vase logy, ktere jsou nedilnou soucasti teto zabavy!