adp. 700

Osoba s indianskym menom Ten, ktory nasadol na geokombajn, prebrodil Berounku a stratil bryle na Ploucnici dosiahla v piatok v Pardubicich 700. najdenych cache. Gratulujem, Vlada [:D]

...tak se to povedlo! (myslím Ploučnice..)? Gratuluju Vláďo (až na ty brejle...) ještěě jednou oficielně a písemně, byť jsem u té 700-té byl!

M.

Tak to je skvela zprava. Mezi gratulanty nemuze chybet ani duo Slajs & Tucek. Moc gratulujme a diky za pekne kesky.

Gratulujeme, opravdu uspech. Hodne dalsich sedmistovek.

... a clovek se o tom dozvida az na netu :D

VEEELKA gratulace odemne a Phalko 

Taky gratuluji.

U brodění Berounky sem byl osobně přítomen a musim říct, že člověk s takovouhle odvahou se jen tak nevidí !!! ;-))))

groula 

[quote] Saman: Osoba s indianskym menom Ten, ktory nasadol na geokombajn, prebrodil Berounku a stratil bryle na Ploucnici

[/quote]

No to jsem rad, ze to taky nekdo zkusil (prebrodit Berounku). Ja k tomu odvahu nenasel a radsi jsem sel dlouhou cestou pres kopecky. Tak preji mnoho a mnoho zazitku pri geocachingu. Jen bych rad vedel, jak to jmeno zni v indianske reci, "adp." to asi nebude, nevim jak by indiani vyslovili tu tecku [:P] . 

adp. 600

Probudil se medvěd
ze zimního spánku:
“Koukám, že mé pořadí
má už na kahánku [:^)]”

Nastartoval geokombajn,
aby bylo bodů více
a nemusel se stydět
za propad ve statistice [:P]

Takže, Vláďo, zase koukám,
jak se mi zas vzdaluješ
a mezitím, co tu tlachám,
ty už někde kešuješ [:D]

Gratuluju! Koukám, že jsem zase přišel o několik nezapomenutelných zážitků [:D]!!!

Také se připojuji ke gratulacím, je to skvělé.

Sakra, že ses v pátek nepochlubil. Takže aspoň takhle virtuálně třesu pravicí, případně i levicí, jak je komu libo a přeji spousty příjemných zážitků na cestě, která nutně končí v krásné vypolštářované cele bez kliky…

Připojujeme se ke gratulaci - ať se daří, k magickéme kilu už chybí jen krůček!

Voloďo, jseš borec. A když už Šaman celému geosvětu vyslepičil, žes ztratil brýle při bohulibé geočinnosti, přiznávám, že i já jsem ztratil brýle v Klánovickém lese na té zapomenuté viládži nebo jak se to jmenuje. Tak ujížděj, ať Tě nedohoním (mám už jich 612[;)].

Blahopřání od Moravské sajtny.

Aha, a pak že nekešuje. A to dokonce bez nahradnich oci. Tak at te to na kombajnu zase bavi…