adp. sa v Nemecku vyrazne prehupol cez hranicu 900 cache, gratulujem a vela stastia na ceste na geoolymp [:D]
…ano, gratulujeme rovnez…a doufam, ze nam na tabore uz budes pysne ukazovat cerveny flek od pupenda [;)]…Evuse
Jojo, už jsem na eventu o vašem kombajningu něco zaslechl. [:D] Tak ještě kousek a je tady ta magická hranice. Gratuluji. [Y]
Koukám, že v Německu se opravdu nelenilo, a tak s Imaginem k tomuto krásnému čísílku gratulujeme a ať je ta 1000 co nejdříve [;)]
Vladimíre, připojuji se rovněž k zástupu gratulantůa hurá na další stovku.
Boris
No na zavileho odpurce kombajningu je ten posledni tyden pomerne kvalitni. Tak velka gratulace. Jeste dva tri vylety do Nemecka a Paba prijde o svuj trun :-). Tak at to milenium padne rychle.
adp. 900 [G]
Povídal Horst Fuchs,
že má fungl novej lux.
Dvacku keší denně
zvládá bez náplně [<:o)]
Vláďa na něj ale dlabe.
Říká: “Ty plešatej srabe!” [8-|]
Já na keše mám kosu,
zvládám jich dvacet vosum.
A až pořídím si transportér,
budu největší kombajnér [:P]
Pak popadne ho zase splín.
Luxovat se nemá a on to ví.
Lepší krás si užívat
a v pohodě kešovat [:$].
Jenže copak to jde tak snadno,
když má v zádech Daina s Dandrou?
Ne, on tu tícku musí dřív zvládnout!
I kdyby se měl popřít…
… a vysílením padnout [8-)]
Jak mám po Dandrovi přát, to je nevděk. Tak tedy, ať to chlape hledá a hledá a chodí a luští a vůbec…
Vláďa teď bude muset zpomalit, protože toho nasbíral nějak podezřele mnoho... :) V každém případě blahopřejeme a těšíme se na brzké pupendo...
M+3
Hlavně zdraví.
a ze pry neni kombajner .. [:D] gratulujeme
No vidim, ze v Nemecku se opravdu kombajnovalo u vsech zucastnenych - no neni divu, tamni koncentrace cachi je holt vysoka… Tak gratuluji a at je ten litrik co nevidet…
Nemecko ma asi nejakej magnet na geo-vyroci, tak ani Vlada nemohl zustat pozadu.. I my se pridavame k zastupu gratulantu.. ![]()
Koukám že jakmile odjede kačer do reichu, je na obzoru nějaké výročí. Gratulace z perníkova
Geoolymp se blizi a je se tez pripojuju ke gratulaci[;)]Jeste jeden vylet do Rise a bude to tam[:D]
Jako tradicne ! Chvili spanek medveda a pak let sokola !! Gratuluji.