Adventure Lab

Dokud někdo nenaprogramuje falešnou GPS, která se bude tvářit jako pravá. Ale nevadí mi falešná GPS obecně, pro testování různých aplikací je to dobrá věc. Pro vývoj.

Mě na tom mrzí ten fakt, že já to osobně jsem to nezneužíval.

Opravdu poctivě obcházím. Zastávám názor, že pokud si to neodmakám nemám na to nárok.

Pouze v krajním případě, kdy např. Dva dny zpět na Petříně labka u budovy. Budova v rekonstrukci, hrazení díky ježdění bagru okolo budovy 30 metrů. Mě chybělo okolo 3 metrů a polohu jsem neměl, tak šup posun a bylo. Každopádně na místě jsem byl.

Takto to považuji za ok. To už není, ale také nepůjde :confused:

Dlouhodobou uzavírku by si měl ošetřit autor a zónu dočasně posunout. Taky nemám labku v Brně kvůli staveništi. Nemám dohrané wherigo v Budějovicích, protože kolem kostela bylo staveniště. A nemám ani fyzickou krabičku v Olomouci, kde bych musel lézt za ohradu přímo pod rameno jeřábu. Prostě něco nevyjde, je to tak. Posuny bych nedělal a nejen pro to, že to neumím a nemám na to vhodnou aplikaci. Na druhou stranu mám několik wherig bez odehrání, kdy jsem to našel BF.

2 Líbí se

“Po otevření nového LABkové serveru labgpx.cz se veškerá diskuse přesunula tam, takže si dovolím toto vlákno uzamknout. Děkuji všem za příspěvky a podněty.”

No nevím, já tam žádnou diskuzi nenašel… že by geoslepota? :joy:

Já stahoval verzi 1.57.0 odtud Adventure Lab for Android - Download the APK from Uptodown a normálně mi to funguje.
(Nakolik je to zdroj bezpečný, nevím, používám to na zařízení, kde to neřeším.)

patrně je tím myšleno