Hledal jsem a nenašel jsem takže jestli by mi někdo z kačerů mohl ozřejmit jestli tam vůbec nějaké jsou ne, že bych se tam chystal, ale prostě jen tak pro zajimavost znám jednoho mudlu a ten pochází z Abidjane to je na Pobřeží Slonoviny.
pobrezi slonoviny nema, ale vedlejsi staty par ano.
dej si na gc.com mapu a nad mapou mas ikonku New Maps BETA (u nich neni problem se zobrazovanim vice jak 500 cachi), a podivej se na to sam
B)
jinak tady je link
http://www.geocaching.com/map/beta/default.aspx?lat=47.67784251720985&lng=-122.34113216400146&z=15
ale treba tahle je fakt husta:pB) geolov v africe musi byt masakr B)
(Jinak zrovna tuhle ma z toho Abidjanu docela blizko-teda na africke pomery :DB) )
V Africe je kesi docela dost, staci se ni juknout pres betamapy na gc.com
Aled zrovna na pobrezi slonoviny toho moc neni…
//edit: jejda, nosferatu byl rychlejsi ![]()
a v tehle je dokonce TB!
bych se jim teda podekovalB)
to petulinka: lepsi dva nez nikdo :DB)
jinak pokud nekdo chcete FTF, stale je sance :DB)
EDIT a jeste do tretice
GC24D27 Source Tamekrest (Traditional Cache) in Algeria created by narmandtcap podivejte se kde to je a teren ma 2!hvezdicky
(jinak vim, ze na tohle se tu uplne nikdo neptal, ale nejak mne to chytlo :p:DB)
EDIT2: tak tohle je ale smutny pribeh B)
EDIT3: a jeste tahle: GC21368 Jacklinga`s "Tom on Tour" (Traditional Cache) in Libya created by Tom
opravdu krasne misto jen nejak nevim, jak se tam dostat :pB)
Taky na ně teď koukám a dělám áááách.
ale tohle je tedy neco: nejen pocet logu za 8 let, ale hlavne tam vubec neni, kdy a kdo ji published? divny…
i ti kaceri, co to nasli i ti, co to zalozili, maji docela zajimavy profily…
Dřív tam publish log vůbec nebyl, jukni se klidně na český keše. Neprohlížel jsem to zase až tak pěčlivě, je tam od konce roku 2005\začátku 2006.