Zdravím všechny!
Neznáte někdo inkriminovaného kešera? Před více jak půl rokem zmizel (nereaguje na maily) a zanechal po sobě dost solidních keší, které asi bez údržby pojdou… Viz dnes archivovaný Hamrštejn.
Ahoj,
bohužel neznám, ač jsem od něj už pár keší odlovil. Jeho cache jsou dobře provedené a je škoda, že na geocaching zanevřel. Brzy půjde za porušování pravidel do archivu také [cache]GC14AQ7[/cache].
I když nějak nechápu archivaci [cache]GC11JMB[/cache], kde podle posledních logů krabice normálně byla.
Ale pořádal několik eventů, tak se koukni na ty kdo na nich byli a oslov e-mailem někoho z nich
njn, to je těžký. na gc.com nebyl fakt už dlouho, to vypadá na to, že s tím totálně seknul a má jiné zájmy nebo hraje tu hru heavencaching Pokud někdo z jeho okolí tuhle hru nehraje a nežere, nemá jeho jméno/heslo atd. tak těžko dá vědět, že se něco přihodilo…
… v jiném vlákně byla dost obsáhlá debata ohledně adopce takových keší, je to dost problém. GS chce souhlas od rodinných příslušníků a to je problém.
Ale OMG veřme že to jen položil nebo má jiné starosti…
Á, koukám, že se tahle polemika dotýká i famózní keše Holundergrund [cache]GC12A0Z[/cache], kam jsem se chtěl někdy vydat. To by mě teda mrzelo, kdyby měla skončit!
Osobně si myslím, že Agent patřil do "staré školy" a dnes se geocaching posunul někam jinam, než je jeho šálek čaje. Někteří z nás (já jen velmi okrajově) na ty časy vzpomínají s nostalgií, ale nějak to vstřebávají, jiní prostě tuhle zábavu už vypustili. Já se bohužel přesunul do Prahy, pokud by ale bylo potřeba, myslím, že mám skoro všechny materiály k Holundergrundu. Osobně by mi jeho kešky chyběly, většina byla opravdu špička. S Agentem jsem se bohužel nikdy nepotkal, obvykle na pokusy o komunikaci moc nereagoval.
Zrovna minuly patek jsem si s AgentemJ povidal (mam ho v mobilu s jeho nickem a tudiz na prvnim miste a omylem jsem ho prozvonil z nezamceneho mobilu v kapse) a rikal ze taky vyrazi na dovolenou do Chorvatska. Ja uz jsem zpatky, tak se snad taky brzo objevi.