Ahoj vsem vespolek. Shanim se po geocoinech Air Power Series, zvlaste pak po GC P-51 Mustang, F4U-Corsair a P-38 Lightning. Nevite nekdo o teto serii, jestli je jeste dostupna na nekterem webovem shopu, nebo zbyva pouze ebay? Moc se mi tyhle kousky libi, viz. foto! Diky predem za tipy.
Tak to jsme už dva :D. Bohužel co jsem se díval na web autora kde je i eshop (mimo provoz) jsou vedeny již jako Retired.
Sám bych měl o tyto kusy také zájem a co jsem hledal tak nikde nejsou a strýček google kupodivu neukázal ani ebay.
Jsou nadherny a nedaj se nikde sehnat. Nezbyva nez doufat, ze autor casem obnovi eshop, pac jsou to opravdu jedinecne kousky. Dovedl bych si predstavit i dalsi serii leteckych veteranu na coinech, pochybuju ze by nebyl zajem.
Na eBay jsem je možná viděl a na Groudspeak foru o geocoinech nabízel jeden z techto geocoinů nějakej amík z Idaha na konci minulého roku.
Pošli mi odkaz na autora, který jsi našel a já na to kouknu.
Znám jednoho amíka jehož děděček lítal za IISV s bombardérem, třeba poradí.
Jo tak tenhle shop je v pohodě. dotyčnej je cacher. Mám u něj nějakou historickou nevyřízenou objednávku.
Nedostupný je to z důvodu finanční krize (alespoň podle něj). Jinak se ten jeho eshop a objednávky z něj řeší i fórech Groudspeaku.