AKCE KARLŮV MOST - 400 KAČERŮ

Zdravím všechny kačery a ptám se - víte o akci na Karlově mostě v Praze 27.8.2011?
Je potřeba 400 kačerů a podle počtu logů jich ještě dost chybí.
Mrkněte sem:

A přijďte pomoct spojit řetěz!
CWG na akci za 10Kč a + 2 kešky na každé straně mostu a jedna virtuálka uprostřed!
Stačí WILL ATTEND do logu a pak tedy také přijít.

KOLIKRÁT V ROCE UVIDÍTE 400 kačerů pohromadě?..

:o :smiley: :o :smiley:

Počet logů asi nebude rozhodující, protože my máme jeden log, ale přijdeme určitě dva, možná tři. :wink: A takhle to má víc kačerů - jeden log, ale víc lidí. Takže těžko říct, jaký je současný stav v počtu příchozích…

Zjistila jsem, že vzhledem k tomu, že to je v sobotěnku a jezdí mi to na Prahu nějako divně (4:48) - budu v Praze před půl šestou ráno. Není tu nějaký podobný zoufalec že by jsme spojili zalepené zraky k nějakému předlovu ?
Ps: kdybych pak nešla do práce tak se na to vykašlu :-))

Tak jo, sejdeme v 6:50 na mostě a vyfotíme se u zbrusu nové challenge kešky :slight_smile:

Minulý víkend jsem slyšel takovou statistiku, že na jeden "will attend", tedy jeden přihlášený nick, připadá 1,8 kačera, takže se už dá celkem "přesně" odhadnout, kolik že asi tak dorazí lidí :wink:

Pokud se ráno nějak dostanu z Fortuny Luny ze Střížkova až na Karlův most, tak rád přijdu :smiley: :slight_smile:

No vzhledem k tomu, že na fotku bude asi dlouhá fronta tak přehodnotím plán a místo lovu kolem půjdu rovnou čekat, aby se to před akcí stihlo :-))))

Utěším tě, že v tom nejsi sama. Vyhánět lidi na keše v sobotu ve čtyři ráno, to je nelidskost hodná popotahování haagským tribunálem, ale vynasnažím se tu taškařici nepokazit. :wink: :wink: Nejspíš mě tedy vyklopí autobus u Kulaťáku po půl šesté a pak potáhnu do města sólo pěšky. :smiley: Ještě se rozhoduju, kam po akci (dělám si už dlouho zálusk na Železniční druhý bonus a superbonus (20 a 21), tak uvidíme, zda se to podaří nějak zkombinovat…

P.S. Místo ve frontě na foto okupovat nebudu - čelenky asi i nadále budu sbírat jen ty k nošení na hlavě. :smiley:

Tak to jsem ráda že nejsem sama takový cvok který bude kvůli takové šílenosti trpět dobrovolně spánkovým deficitem:-))) Ale přesně tak jak říkáš - tohle člověku nedá:-)) Jak jsem tak zkusila Ottík akce tak litovat nebudem :-))
Mě to vyplivne v Kobylisích… Program poté mám bohužel celkem jasný a bohužel to žádnou geoaktivitu neslibuje… No ale zase se mi povede obrátit naruby slavné heslo "nejdřív práce a pak zábava"

Pokud nezaspím tak bych mohl taky dorazit a vzít sebou foťák, jen nemám širokáč :frowning:

Samozřejmě, hrad je jenom jeden :slight_smile: Poznáš mě podle elegantního zeleného kloboučku.

Hmm, to je dobrá poznávačka:-)) Jestli budu mít dostatečně proškláblé oči tak zkusím zaměřit, jinak fotím naslepo a identifikuji později :-)))) Most je dlooooouhý a tolik lidí takhle po ránu tam asi nikdy nebylo… Taková multimystery dle předlohy "jehla v kupce sena" :-)))

To najdeš, je to takový pěkně svěže[color=lime] zelený[/color] letní klobouček :wink:
No a jak se pozná, že je řetěz úplný? Mexickými vlnami?

Ježkovi oči to nestačí že je to v sedm, to se ještě budem vlnit? :-)) No bude to sranda:-)
A žabičkově zelenou já ráda :-))

Za časů Prokopa Diviše se takhle dělávaly předváděčky elektřiny pro pobavení panstva. Někdo může dovalit autobaterii a hned se uvidí, jak i druhý konec řetězu nadskočí… :wink:

Sakra, nemate nekdo doma stary vojensky telefon?:slight_smile:

No teď se začínám fakt bát, to se radši budu vlnit samovolně než pod proudem:-)))

Akce dobrá, sraz nulový.

No já ráno došla do půlky a nic, tak jsem se pak umístila na stranu kde se fotilo, navíc jsme se tam zapředli do hovoru:-))) A v tom blázinci potom už nešlo někoho cíleně najít:-)) Ale byla to paráda, šli jsme odtamtud s Otíky jako poslední :-)) Ještě jsem trochu spoléhala na CWGčkovou šmelinu, ale nic - sice tvoje mám, ale je to dobrá poznávačka. si snad z jednoho udělám odznak:-))