Lidl je tu opět s akcí: Síťová jízdenka za 199 Kč. V prodeji od 10. do 28. října 2011. lístek platí 28. nebo 29. října 2011 v druhé tříde na všech spojích ČD (v Pendolinu se připlácí povinná místenka) bez omezení přestupů a najetých kilometrů. Platí od 00.00 do půlnoci toho kterého dne.
Bezva … Už jsem pomalu nedoufal. Dobehnu samym nadsenim do kuchyne a flakl jsem sebou na podlahu. A mamka, ze uz to cetla v letaku.
Po skole valim na nakup, dokud jsou …
Pravdepodobny program - Ave Říp …
Taky jsem koupil hned v pondělí když jsem byl na otočku v Praze.
Případně se domluvíme, Říp vidívám jen z auta, když vozím víno a burčák do Kralup, ale nikdy jsem tam nebyl.
Sedento nejspíš nemůže… Chce se někdo připojit k programu Říp, Terezín a Litoměřice? Půl osmá odjezd z Brna, Praha okolo desáte, Roudnice nad Labem ve dvanáct. ![]()
polas_cz: Uvědomuješ si, že za podobnou cenu by to mohlo být autem a tím pádem s mnohem lepším výsledkem ? Jenom by to auto muselo být plné.
Sám jsi tu, Arne, párkrát celkem marně sháněl
Ne vždy se najde auto a plné obsazení. Jinak já to třeba beru tak, že je to výlet navíc. Auto a posádka není, tak se jede jednou vlakem ![]()
Většinou jezdím sám … Každý rok se na tuhle akci těším, proto si ten lístek kupuju - rád zdolávám výzvy a stačí mi pár keší. ![]()
PS: přes víkend jsem najel v autě 200 km a stačilo … Ne každý si zrovna může dovolit lítat autem
Sedento pojede, ale dřív 00.25 z Břeclavi, před jednou v Brne, ve čtyři v Praze, okolo šesté Děčín, zpět přes Ústí, Most…? kdo ví, všude asi pár keší někde u nádraží, abych vybarvil mapu.
Nakonec vyrážím společně se str.Fido v 05:35 … po půlnoci vyjíždět je rasovina, mně bude stačit jeden nový kraj ![]()
PS: možná se třeba na cestě potkáme … ![]()
Taky máme koupený, Ostrava - já až z Brna - Pardubice - Břidličná
Takže keškovýlet do Pardubic
Všechno to vyšlo úplně parádně … 17 hodin na cestách; sice 8 keší - ale multi v Terezíně byla parádní a mysterka pod Řípem taky luxus … dobrou noc