Zdravím,
určitě moc dobře znáte české Lidlenky, tedy síťové jízdenky na ČD za 199,-, kdy můžete daný den jezdit po republice podle libosti a kešovat o 106.
Naši východní sousedé už začínají také s podobnými akcemi, takže od pondělí 31.10. bude ve slovenských Lídlech k dostání Lidlenka na osobní vlaky za 2 eura a na všechny typy vlaků za 7 euro.
Takže otázka je jednoduchá… kdo si pojede kešovat vlakem na Slovensko?
Hmm problem pro ceskeho kacera muze byt v tom, ze musi na Slovensko jet hned 2x. Nejdriv si tam jet koupit listek do Lidlu a pak za 3 nedele jet kesovat.
Samozrejme muze mit na Slovensku pribuzne, kamarady kteri mu to koupi ale je to komplikace navic. Nebo pockat jestli se to neobjevi na aukcnim portalu.
EDIT: Uplne mi vypadlo, ze i na Slovensku jsou kaceri. Takze hura na GC.SK a domluvit se s nejakym Slovenskym kolegou kacerem. To je pro ceskeho kacera asi ta nejlepsi varianta.
Podobnou akci tam mají tuším podruhé, takže já osobně to považuji za takový malý začátek
Ano, i Slováci kešují a info o této akci mám z jejich webu. Určitě by nebyl problém se s nějakými domluvit a dohodnout nějakou tu "směnu." Oni občas koupí Lidlenky pro nás a my naoplátku zase pro ně, až akce bude u nás (na 28.-29.10. už asi nebudou jízdenky v prodeji).
V akci jsou teď (prodej do 28.10. včetně!!!) reklama běžela tři týdny, ppchybuji, že by byla další měsíc znovu akce.
Minule jsme slovenskou síťovku využili, zajeli jsme si ne pro keše ale do Košic ke Keltovy na koleno krásný gastro-enologicko pálinkový celodenní výlet.
V sobotu se chystám pro změnu vybarvovat naše okresy z Břeclavi přes Prahu do Děčína, Ústí, Teplic, Mostu, možná až do Chomutova, Várů, Sokolova nebo Chebu.