Akce - lock&lock krabičky za 30 Kč

Ono tak ani nejde o to, jestli tesni, ale predevsim co to udela v mrazu. A tenhle plast bych rekl, ze je podobnej jako byl na tech co meli v Plusu a ten proste praska. Z nekolika, ktere jsem pouzil je pri zivote uz jen jedina. Z Tesco krabicek zatim nezklamala zadna.

No tak jsem nevydržel a zašel jsem se mrknout do Kauflandu. Samozřejmě že jsem neodolal "výhodné nabídce". Originály Lock&Lock neviděly ani z rychlíku. Plastová nádobka je hodně měkká protože má tenké stěny to bude asi dost praskat. Klipy víčka se špatně otvírají/zavírají a pak ještě když se otevřou klipy jde víčko hodně ztuha sundat. Jestliže je cena na ~40% originálu tak kvalita minimálně taky :frowning:

A ještě výrobce

Jo a jeste jedna vec, pro cache trochu offtopic - cuchli jste si k tem krabickam, kdyz se otevrou? Ja bych si tam ulozil k jidlu maximalne hermeticky zabalenou tatranku (a i to nerad), ale volne k jidlu teda nic.. :frowning:

Také jsem je měl v ruce a musím bohužel konstatovat, že L&L je L&L. Takže jsem odolal výhodné nabídce a až budu dávat nějakou pixlu, koupím original L&L

Tady je to samej rejpal,nic se jim nelíbí.:expressionless:
Jak pravil jeden mládenec ve filmu Kameňák " No,to je pravda,co bych taky chtěl,za padesát korun" :slight_smile:

a od poláků :slight_smile:

Take jsme si jich dnes v Kauflandu vsimli, a potrvzujeme ze kvalita plne odpovida cene. Je to shit, ktery v mrazu rad praska, a pomerne rychle se odlamuji i zamecky. Na druhou stranu to je asi lepsi nez treba krabicka od margarinu :wink:

Poněvadž je to z polyetylenu (PE) a ne polypropylenu (PP), který je daleko odolnější. Taky jsme jednu v Kaufu koupili a klips se natrnul dřív, než jsme z krabice vyrobili kešku… :frowning:

—> goretexová pixla ? :wink:

U nás se také objevily, tak jsem na zkoušku dvě koupila. "Jsou sice obě levý, ale nekupte to!" :smiley: Použiji je na exponovaném místě, odkud mi už krabička zmizela.

To měla být parafráze věty ze seriálu Gynekologie 2. Tam se ale mluvilo o žumpě.

špatné forum, ignorujte.