Ono tak ani nejde o to, jestli tesni, ale predevsim co to udela v mrazu. A tenhle plast bych rekl, ze je podobnej jako byl na tech co meli v Plusu a ten proste praska. Z nekolika, ktere jsem pouzil je pri zivote uz jen jedina. Z Tesco krabicek zatim nezklamala zadna.
No tak jsem nevydržel a zašel jsem se mrknout do Kauflandu. Samozřejmě že jsem neodolal "výhodné nabídce". Originály Lock&Lock neviděly ani z rychlíku. Plastová nádobka je hodně měkká protože má tenké stěny to bude asi dost praskat. Klipy víčka se špatně otvírají/zavírají a pak ještě když se otevřou klipy jde víčko hodně ztuha sundat. Jestliže je cena na ~40% originálu tak kvalita minimálně taky ![]()
A ještě výrobce
Jo a jeste jedna vec, pro cache trochu offtopic - cuchli jste si k tem krabickam, kdyz se otevrou? Ja bych si tam ulozil k jidlu maximalne hermeticky zabalenou tatranku (a i to nerad), ale volne k jidlu teda nic.. ![]()
Také jsem je měl v ruce a musím bohužel konstatovat, že L&L je L&L. Takže jsem odolal výhodné nabídce a až budu dávat nějakou pixlu, koupím original L&L
Tady je to samej rejpal,nic se jim nelíbí.![]()
Jak pravil jeden mládenec ve filmu Kameňák " No,to je pravda,co bych taky chtěl,za padesát korun" ![]()
a od poláků ![]()
Take jsme si jich dnes v Kauflandu vsimli, a potrvzujeme ze kvalita plne odpovida cene. Je to shit, ktery v mrazu rad praska, a pomerne rychle se odlamuji i zamecky. Na druhou stranu to je asi lepsi nez treba krabicka od margarinu ![]()
Poněvadž je to z polyetylenu (PE) a ne polypropylenu (PP), který je daleko odolnější. Taky jsme jednu v Kaufu koupili a klips se natrnul dřív, než jsme z krabice vyrobili kešku… ![]()
—> goretexová pixla ? ![]()
U nás se také objevily, tak jsem na zkoušku dvě koupila. "Jsou sice obě levý, ale nekupte to!"
Použiji je na exponovaném místě, odkud mi už krabička zmizela.
To měla být parafráze věty ze seriálu Gynekologie 2. Tam se ale mluvilo o žumpě.
špatné forum, ignorujte.