AKCE Lock Lock

třeba se bude někomu hodit:
http://www.datart.cz/katalog/null-LOCK-LOCK-HPL836SC-Dozy-na-potraviny-LOCK-sada-7ks-4x350ml-2x800ml-5-5L.html?sellout=true#_ic_bestseller_190913

objednano, zaploceno, prisel mejl, abych vyzved na zvolene prodejne…
Parada! Diky! .. :wink:

Jo jo. Dělám v té firmě a zaznemávám větší zájem o tyto krabky.
Pro ty co nechtějí zdlouhavě platit přes net a čekat mám info, že na všech prodejnách v republice jsou zatím skladem a za stejnou cenu jako na netu.
Krabky jsou pěkný:)

Dííky za info.. hned jsem si jednu sadu poridil :smiley:

nooo me napsali ze to budu mit k vyzvednuti az tri dny, takze myslis ze to muzu zkusit uz dnes??? :smiley:

To je právě ten problém, že přes net musíš čekat, ale když si to pujdeš koupit rovnou, je to hned a v tomto případě za stejnou cenu.

tak to jsem debil…
jsem necekal… tak trochu jsem si predvanoc zvyknul rano v praci vyzvednout a po praci si vyzvednout … tady to trochu nefunguje asi :smiley:

Super, příprava na jaro se nesmí podcenit :slight_smile:

Že bych si udělal radost? :slight_smile:

Jo to nesmí, už si jdu taky asi objednat.

jen přidám,že kdyby někdo chtěl lock-lock krabičku 350ml,tak od zítřka ji mají mít v akci v Hypermarketech Albert za 19,90kč.

Baumax - krabicka Lock-Lock 350ml za 16,90 kč :smiley:

Objednáno, díky za skvělou informaci, alespoň mohu na jaře vyměnit krabičky a nějakou tu novou kešku udělat.

Hned jsem si zajel do Novodvorský Plazy, měli je hned u vchodu, díky za informaci. :slight_smile:

Jeste poprosim prispevovatele, aby psali, zdali se jedna o original L&L nebo o kopie. Diky

Jsou to originalky, měl jsem tu sadu v rukách, ještě před slevou.

Kolik chtěj za poštovný ?

90 kč…

Hm hmm . Díky

A jinak kde jinak maj levné Lock Lock Misky ?