AKCE na LOCK&LOCK

Zdravím všechny kačery a posílám odkaz na stránku, kde mají momentálně akci na krabičky LOCK&LOCK 350ml, tedy asi toho nejpoužívanějšího rozměru (14x10x5cm).
Krabka momentálně stojí 28Kč a osobní odběr je zdarma, takže kdo to máte blízko, tak toho třeba můžete využít. Odkaz je tady:
http://www.centrumobchodu.cz/Kuchyn-a-domaci-potreby-S4/Nadobi-a-pomucky-C257/ostatni-K263/Doza-na-potraviny-Lock-HPL806-350ml-I77246.html

Ahoj Robert :slight_smile:

Kdo by chtel levněji, pište sz

V řetězcích COOP mají 550 ml za 29,90/ks - viz

Jo, .55l uz jde, jinak to sou samy mrnky, chce to aspon ty 1.1l, ale na to akci ne a ne najit…

Minulej tyden jsem koupil v baumaxu LOCK&LOCK 350ml za prijemnych 15 kc :slight_smile:

já kupovala lock&lock pro psy na maso do mrazáku, tu klasickou velikost, v době kdy jsem o gc měla jen povrchní informace. v baumaxu tuším a měli akci 1 + 2 zdarma (tu akci jsem doteĎ nepochopila.. většinou je 2+1 :smiley: ) .. Takže mám 6 krabiček za 100, to je pěkný myslím :))

Pokud někdo maloval byt, tak ti kýble od Primalexu s víkem dá i zadarmo. Ale ty litrový L&L za slušnou cenu by se hodily, nejen na keše.

2 mpik, prave presne, na doma …

Koukněte na geocity.cz. Tam jsou hooodně zajímavý ceny krabiček. I větších!

Tak trochu podvůdek: na webu je název zboží Lock&Lock + fotka L&L originál krabičky (v popisu upozornění na ilustrativní fotku), v reakci na objednávku mi pak napsali, že jde ve skutečnosti o nějaké Clip Locker. Ceny platí, ale mně chybí s těmito krabičkami zkušeností, takže je neberu.

Clip fresh foodsaver z Tesca vyzkoušené mám, vím že jsou těsné a zatím se snad nerozlámaly. Ale jednou tam měli nějaké 300ml, do kterých se vešel červený logbook, měly modré těsnění. Těsnily tak dobře, že hledači po týdnu ulámali packy. Tak jsem dal novou stejnou, ale to těsnění jsem projel frézou, aby tak netěsnilo a šlo líp otvírat. Ty bych už nebral.

Ty Tesco krabičky jsou fajn, ale ouška se jim někdy ulámou docela rychle, jindy drží celou věčnost. Takže kus od kusu, zkušenosti mám ale vesměs dobré. Taky záleží na kačerech. Když víko nasadí křivě a snaží se to utáhnout, tak ulomí k originál L&L…

Osobně v tom problém nevidím. Clip Locker mám odzkoušené a žádný problém s nimi nikdy nebyl. Ale je to samozřejmě každého věc, pokud si potrpí na značku. Ale pokud ti to sdělili, tak proč podvůdek?

Sdělili mi to až po mé objednávce, což za seriózní chování nepovažuji. Máš někde odkaz na fotky Clip Locker? Já je vůbec neznám, na webu geocity mají jen fotky originál Lock&Lock krabiček, takže je to pro mně naprostý zajíc v pytli. Na značku si nepotrpím, kupuji i TESCO.

Teď mají ve Zlíně v Tescome (??? domácí potřeby vedle Akordu pod radnicí) akci krabicka L&L + Lahev L&L za 95 Kč. Jedná se o 550 ml piksla a 350ml láhev.

V Baumaxu maji ted v akci original Lock & Lock 350ml za 15,- Kc.