Přatele, kamarádi, kačeři a kačerky
že zase budou ty vanoce tak jsem si řekl že Vám dám malej dárek. Máte už moje skrejše odloveny tak to je dárek přímo pro Vás. Nebude to zadarmo, ale komu se chce a navštíví moje keše 24.12. tak si je muže podruhe zalogovat. Abych předešel různejm dohadům jedná se o povolení druhého foud it s podmínkou bejt zapsanej v logbooku s datumem 24.12 a do el.logu napsat heslo VANOCE 2008
Můžu se jakožto kačer - začátečník zeptat, k čemu je druhý FOUN IT stejné keše dobrý?MBDS?
K ničemu, jen že ti poskočí bodík. Takže ti co se honí za statistikama, tak budou mít o bodík a bordel ve statistikách víc…
prej bordel..sam bys mel vedet..jakoz to spravny uzivatel GG2, ze ten statistiky umi krasne ochcat…marosi diky, ale … tohle je blbej vtip;) …kdo by co z toho mel? …
Body - no a protože o ty jde v GC až v první řadě, tak to vidím jako moc hezký Vánoční dárek.
Škoda že je nemám v dosahu…
No to je zasejc kravina! A to se mi na geocachingu líbí. Každej si v tom najde, co chce.
Ahoj díky za nabídku ale lovím pro radost a ne pro to aby mi stoupaly body.A jak jsem koukal tak nemám odlovenou ani jednu tvojí keš tak je to pro mě bezpředmětné.
Ale nee, vy to nechapete. Maros to nedela pro to aby meli lidi extra body. To je proto aby se mu zvedl predvanocni trafic na kesich od lidi co je jeste nemaji uloveny ![]()
Kdo bere GC jako honbu za bodama a snaží se dokazovat, že je nejlepší, nebo se mezi ně chce dostat toho je mi dost líto. Přeci jde o to podívat se na zajímavá místa a něco se o nich dovědět. Každou keš se snažím si užít aby mi něco přinesla ![]()
tak tohle teda ne :@ kdyby se krabičky přemístili a třeba ještě zvětšili , tak třeba , ale tímto stylem teda ne. já když navštívím nějakou cache podruhé , tak píši write note. ale samozřejmě je to na každým z vás , jestli ji odlovíte podruhé a zalogujete , nebo ne.
No přemýšlím, zamýšlím se… je to asi důvod vydat se znovu na pěknou cache, kde už jsem byl. Na druhou stranu já osobně se kvůli tomu 24. nikam nepotáhnu.
Ale to je přesně to co se mi na gc líbí, každej si ho může pojmout jak chce.
Já jsem třeba vánoce na cache řešil tím, že jsem na začátku prosince umístil do cache obálky s pohledy z cache. Pro každého kačera jeden bez trade.
Takže kdo chcete, můžete vyrazit na [cache]GC1E785[/cache] obálek je tam ještě dost.
já lovím pro radost a ne kvůli bodům ale stejně dalo by se to vůbec počítak jako bod když už jse tu cache našli no přide mi že ne.. … promiň ale přijde mi to jako hloupost..![]()
Já zase do své keše [cache]GC1H11J[/cache] umístím 24.12. vánoční dárek pro prvního vánočního nálezce.
Všechno sem zvážil…Maroši díky. Povečeřím, kouknu co ježíšek přinesl a pak si půjdu nadělit ještě na gc.com … těch 10 bodů mi za těch pář slov stojí! Doufám, že ti bude stačit log : 1/10 odloveno během speciální Vánoční nabícky.
už jsem to poslal celé naší posádce!
Tohle ale není vůbec špatný nápad. Taky asi něco podobného uděláme. Díky za nápad. ![]()
jo a to pocitadlo mas v podpisu proc ?
Je fajn si zajit na prima misto a pak jeste dostat bod