Akce v Praze.

http://www.praha.eu/jnp/cz/home/zabava/volny_cas/volny_cas-sedm_prazskych_pokladu_aneb_geocaching_v.html

Béééééééééééém, bůh s námi.

No jo, blíží se volby, tak se musí ukázat. Ale proč zrovna přes geocaching :frowning:

Tak to bude průser. Politici, televize. Myslím, že se potom budou dost archivovat zničené krabičky :

By mě zajímalo, kdo je ownerem …

no nazdar…

Já potkat Béma na keších, tak na něj letí GPS, keš i jakýkoliv další ostřejší blízko dostupný předmět…

Když je Bém tak aktivní v propagaci geocachingu, třeba příjde zítra na event k desátému výročí ;):slight_smile:

No je to hnus, jak začíná být geocaching komerční záležitostí :frowning: A teď ještě spojovat naší oblíbenou zábavu s politikou… No je mi na blití :@

Že bychom ho poslali do tmy osobně?

Bem je pres ty kopce a hory, tak zkusi krabicky nechat dat sem. Aktivni asi bude v propagaci sebe. Ale on ma svoje a my take, at dela co chce.

Tohle skoro volá po reportování na Groundspeak - spojování registrovaného názvu hry s aktivitou politického subjektu je nejen přímým porušením autorských práv a může být celkem slušně napadeno soudně, ale zejména poškozuje pověst Geocachingu jako nekomerční a nepolitické volnočasové aktivity - to by se pan primátor asi prohnul, kdyby projel soud o náhradu škody. Ale kdo chce kam…

Hele na tom co jsi napsal něco bude :wink: Docela by mě zajímal na toto názor nějákého Reviewera. Tak jestli sem nějáký nakoukne, tak prosím o vyjádření. Díky;)

Teda to je fuj. Bem mi byl do ted lhostejny. Ale tohle je teda nafoukanec. … jako paralela ke zdolání sedmi nejvyšších vrcholů sedmi kontinentů primátorem města.. je k smichu. Minus body. Zacinam mit pocit ze po kopcich chodi jen aby mohl udelat potom kampan. Teda to je ale osel. Pokud to vymyslel on nebo souhlasil s pouzitm sve osoby. To je jedno. je to oslovate. Hlavne at to nedaji k nejakym keskam co uz existujou.

Brečíte hezky, ale nemáte šanci. :smiley:

"…v zahradní restauraci Na tý louce zelený, kde je pro účastníky připraveno občerstvení zdarma a doprovodný program…"

To se nedá nejít, buřtíky, možná gulášek, Hejma by mohl dát Modrá je dobrá, inu škoda, že budu zrovna na druhý straně Prahy na Zličíně, hned bych na pivko grátis zaskočil, nebo dvě..B)

Tohle je teda naprosto nechutný…

Poveste ho vejs at se houpa, poveste ho vejs, at ma dost, za to ze se nam do kesi vloupal, poveste ho za drzost. :-))
Uprimne, me hlavne stve, ze kdyz se to proflakuje takovymhle zpusobem
a)ktery mudloblb(myslim tim devastatory kesi) o tom jeste neslysel, tak ted o tom vi tuplem
b)je mi na zvraceni, ze ma milovana zabava je podsouvana jako volebni gulas - pan Bem by udelal nejlip,kdyby u nej zustal a nehral si za kazdou cenu za "dobrodruha"
c) to co vytvori, bude s velkou pravdepodobnosti velmi pokriveny pohled na geocaching…
:frowning:

To je náhodička. U Krčáku bydlím a zrovna za chvíli se tam chystám jít i kdyby ta akce nebyla. Tak aspoň uvidím, jak vypadá "komerční" a "politický" geocaching. :@

Myslim si, ze to uplne zbytecne prehanite.

Napis sem prosim vycuc, jak to probehlo i pro nas, co to mame pres celou republiku. Predem diky.

No ono by to samozrejme slo jen tak prejit, ale kdyz pominu politiku - hlavne se desim, jake dalsi "pseudokacery" diky tomu dostaneme do rad. Jasne,ze treba spoustu fajn slusnych lidi, ale obavam se spis marastu typu "vezmu CWG, vlozim sisku/kamen" ; "kes najdu za kazdou cenu - ze je kolem me 200 lidi? Nevadi! Jeste to pred nima heroicky vytahnu ze skryse a dulezite se zapisu a nemene dulezite vratim a budu o tom co nejvic hlasite mluvit" apod… Jako by jich uz ted nebylo dost.