Aktivace GC

Prosím poraďte s aktivací geocoinů. Pořídili jsme si naše první a nějak se nedaří zaregistrovat. Máme číslo vyražené na mincích, to jsme zadali, a potom to ještě chce jakýsi aktivační kód. Ten nevíme, kde vzít. Na mail nic nepřišlo. Díky za rady! :slight_smile:

Je potřeba vědět kdo minci vyráběl, pokud nevíš tak kontaktuj prodejce, ten ti určitě poradí

Případně napiš název mince a výrobce podle toho určitě dohledáme

juknete na stranky vyrobce (pripadne prodejce)

Díky moc, to jsme nevěděli. Už jsme si ty kódy stáhli :):):slight_smile:

Mám trochu problém s aktivací… Chtěljsem si aktivovat GC z eventu 10. let geocachingu a nový gc Hunters. Normálně jsem na oakpins zadal email a kod z Gc, napsalo mi to že ok, ale žádný aktivační kod za 2 dny nedorazil. Když to chci zkusit znovu, tak už mi vypíše aktivátor, že je to neplatný číslo… :frowning: Poradíte jak to napravit? Díky.

Pro 10 Years geocopiny je jednotný aktivační kód 10YEARS.
Co se týče Czech Hunters geocoinu, tak tam máš problém, protože aktivační kód je pro každý geocoin jedinečný a oakcoins umožňuje jeho získání pouze jednou.
Stránka pro získání aktivačního kódu kód nezasílá, pouze zobrazí.
Doporučuji napsat na [email protected]

Díky za radu. 10 Years už je v kolekci :slight_smile: a na Oak jsem už napsal, tak uvidíme.

Jinak teď jsem si všiml že mi to na stránce http://www.oakcoins.com/activate/unnum.html zobrazuje kódy geocoinů, ketré už mám dávno aktivované.

Já tam nic nemám :frowning:

Pokud přetrvává problém s aktivací GC Czech Hunters, tak napiš. Všechny aktivační kódy mám. Stačí mi napsat "tracking number" a já najdu příslušný aktivační kód.

Díky, už to dorazilo a je to OK. Díky všem za pomoc.