Aktivace Geocoinu - dotaz

Chci se zeptat jestli muzu aktivovat Geocoin hned jak mi prijde, i kdyz se mi ho podari do kese umistit treba az za mesic, nebo jestli je lepsi ho aktivovat tesne pred planovanym umistenim do kese?

Neni nejakej problem kdyz budu mit aktivovatnej coin (muj vlastni upozornuji) u sebe treba 3 mesice ?

ziadny problem, mozes ho aktivovat kedy chces (akurat ho aktivuj predtym ako ho das do cache :slight_smile: ked ho aktivujes hned, ako ho dostanes, budes mat rovno v profile peknu ikonku :slight_smile:

Ja jsem mel zlaty coin aktivovany od te doby co mi prisel az do minuleho tydne doma, tedy taky kolem tri mesicu, a nestalo se vubec nic, nevybuchl, nezvetral… co te asi zajima nejvic, i serveru GC.com to je naprosto jedno… takze zadne strachy. // Co je naopak hnusne - druhy muj coin ma uz dva a pul mesice u sebe doma nejaky mamlas ktery ho nabral ve treti cache, kam se coin dostal. To je otrava, a ten pocit naproste bezmoci j neprijemny (muzu tak leda posilat maily skrz gc.com, ktere ale dotycny smele ignoruje, mozna mu padaji rovnou do spam kose… a nic jineho udelat nemuzu. ach jo.)

Možná by bylo dobré zveřejnit, o kterého mamlasa se jedná.

No muj Prague Geocoion vyzvedl nejakej nemec z kesky tady a vubec ho nezalogoval. Trvalo skoro mesic, kdy jsem mu poslal asi 3 maily, nez ten coin grabnul nejakej dalsi nemec (protoze mezi tim se z kesky vyhodil a dal jako unknown), kteremu jsem taky psal at ho nekam da (proslo mi ze uplne puvodne si ten clovek myslel ze je to nejakej suvenyr z Phy). No a nakonec se zase podarilo ze coin cestuje.

Nevim jestli by to necemu prospelo, je to mamlas ve Finsku…

na Finsko mame kontakt, mame tam velvyslanca Jouniho (Kalmana), posli mi nick a ja sa mu ozvem, ci ho nepozna.