mohl by mě někdo poradit jak postupovat s aktivaci prémiového účtu v mobilní aplikaci GEOCACHING pro android?
po vypršení předplatného jsem si u TýTý dokoupil prémiový účet , v PC aktivoval ...vše běží OK , ale po stažení apky geocaching z google play se mi PM nedaří spárovat :(
C:geo valí normálně !!!
geocaching v mobilu jsem už v minulosti používal , docela si ho oblíbil....bohužel teď jsem bez prémiových kešulí….
jen pro sichr...v té ofiko appce jsi se úspěšně přihlásil(a)? Vidíš tam sovje odlovy? Protože pokud vím, tak se separátně v ofiko appce nic aktivovat nemusí. Pokud jsi premium na webu, tak jsi premium i v appce. Možná pomůže odhlášení a přihlášení v appce.
Určitě se zkus odhlásit z appky a pak zase přihlásit. Nechali jsme si na chvíli propadnout členství a pak ho obnovovali a appka chvíli dělala, že o ničem neví. Pomohl restart. Případně odinstalovat, nainstalovat znovu, přihlásit. Jinak se určitě v appce nic zvlášť neaktivuje.
Ahoj, asi to je trochu jiné téma, ale něco blíž jsem nenašel.
Jako owner prémiové keše jsem měl v listingu možnost se podívat na revizní seznam, kdo a kdy se na mou keš díval. Dnes to tam nemůžu najít. Máte někdo info kdy a proč to zmizelo?