Ježíšek letos donese našim dvěma geokáčatům TB, je někde step by step, jak je aktivovat? A jak jim vytvořit stránku společně a popsat jejich misi, dát tam fotku? Nefunguje to pak jako profil TB a jeho vlastník ho může dotvářet k obrazu svému? A našim geopřátelům nadělujeme GC (Sunburst Family), je také někde kuchařka na aktivaci? Je to naše poprvé, pokud to zvládneme, pak už si to budeme pamatovat a aktivovat třeba bez návodu… SVAHmy
Sunburst Femily -získate aktivačni kod na Geocaching Activation Code
Nevím, kam hodit svůj dotaz a zakládat nové vlákno se mi nechce.
Při aktivaci TB http://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=1751641 jsem nevyplnila datum a místo. Chtěla jsem si ho jen připravit (text a tak) a datum doplnit těsně před vypuštěním. Zpátky už to ale nejde a tak teď u TB není údaj origin a date. Jde to nějak napravit?
zkus napsat Groundspeakum, jestli by to tam nemohli doplnit…
Údajně by to mělo jít novou aktivací, tj. provedeš všechno stejně jako při první aktivaci.
Někdo o tom tady ve fóru již psal.
Já tady na tom fóru asi neumím hledat
ale na anglickém jsem to našla. Píšou tam, že by se měly zachovat i předchozí logy a popis.
TB je už totiž na cestě a nerada bych přišla o tu historii, takže se té nové aktivace trochu obávám
Tak pokud by s tím měl někdo zkušenost a potvrdil, že to je v pohodě a vše tam zůstane, byla bych ráda.
Všude jsem hledala a můj problém nenašla. Nechci zakládat nové vlákno a tak píšu sem.
Koupila jsem si tedy svůj vlastní TB, aktivační kod si zjistila, na gc.com aktivovala, vyplnila misi a popis a uložila. Co se pak děje dál? TB budu pouze protahovat a lidé logovat discovered, ale když já chci tedka přidat log, je tam možnost pouze poznámky a discovered it a took it tam není. Co mám tedy udělat aby byl TB plně funkční? předem děkuji
"Took it" zaloguješ při logování keše, kterou jsi navštívila, ale místo vložení TB zvolíš možnost "visited". Snad je to srozumitelné ![]()
Pravdepodobne jsis dala TB do kolekce. Budes si ho muset premistit zpet do inventare.
Your profile/Trackables Collection/Move to Inventory
nene, do kolekce jsem jej nedala, to jsem si dobře pročetla než jsem něco chtěla dělat ![]()
jinak to bude asi nejspíš tím jak píše Chryseis, nějak mi to nedocvaklo
díky moc
mám otázku … chci aktivovat několik nových TB s názvem, který bude společný (za to napíšu "No. a pořadové číslo" ) - mám je dát do kolekce nebo ne ?
TB budou cestovat samostatně a bez podmínky, že jeden je vodítkem k druhému … budou se pouze lišit "No. s číslem" (název, úkol a popis bude stejný)
a jak k tomu dáváte obrázky/fotky do popisu (nemyslím samostatně jako "obrázek předmětu") ?
Dík