Mám problém s aktivaci TB
Na strankách
zadam vse potřebné pro ziskaní aktivačního kodu, ale napiše mi to tohle
The Travel Bug you requested does not exist in the system.
Prosim poradte mi někdo děkuji…
Mám problém s aktivaci TB
Na strankách
zadam vse potřebné pro ziskaní aktivačního kodu, ale napiše mi to tohle
Prosim poradte mi někdo děkuji…
zkontroluj si písmenka kodu, zejména pozor na 0-O-Q
Vyzkousel jsem vše, ale nejde to… Prostě opíšu tracking číslo a napíše to tohle
mám dojem, že tohle je na něco jiného. Aktivační kód bys měl dostat od dodavatele/prodejce, ne od GC.COM
a aktivuje se přes
http://www.geocaching.com/track/activate.aspx
Ten tam mám, ale taky nefunguje…
Myslim že track cislo nemaj v systému
Videl jsem fotku toho TB a cislo ma 100% spravne. Zkousel jsem vyhledat a GS to cislo vubec nezna - nema v databazi. Resil to uz nekdo?
Predpokladam reklamace u prodejce nebo email na [email protected]…
Taky bych se obrátil nejdřív na prodejce. Jednou se mi stalo, že mi nefungoval aktivační kód coinu koupeného v tytyty. Druhý den už bylo všechno v pořádku.
Tak Tb už funguje. Zavolal jsem na číslo který bylo uvedeno na webu kontaktoval majitele shopu. Ten mi řekl ať mu pošlu vyfocený TB na mail a on ho přepošle Groundspeakovi že nejspíš je chyba v systém…
Chvilku to trvalo, ale je to hotové.
Děkuji všem co se mi snažili pomoc.
S pozdravem
Selliaci…
Není pravda, že by aktivační kód vždy dodával prodejce! Aktivační kód lze získat od GC.com. Stačí na Geocaching > Trackables zadat trackovací číslo v řádku Activate Trackable a dál pokračovat podle instrukcí. Na mnohých TB není od výrobce a tudíž ani od prodejce aktivační kód uveden. Maximálně je tam odkaz na stránky, kde lze aktivaci (a tím pádem i získání aktivačního kódu) provést.
ani krok po kroku pro získaní aktivačního hesla na Geocaching > Trackable Items > Retrieve a Lost Activation Code
to psalo že truck číslo systém nezná.
Už je to jak má být. Zadal jsem číslo a my to vygenerovalo aktivátor.
Nazdar lidi potřeboval bych pomoct, zakládám keš a nevím jak do ní vložit svůj TB, díky za rady
dmitl napsal/a:
jak do ní vložit svůj TB, díky za rady
Přes Write note, dole budeš mít možnost vložit trackovací předmět (tedy pokud je aktivovaný). ![]()
Omlouvám se trošku za OT, ale já mám TB aktivované, jen nevím, jak spojit ten řetízek, aby to drželo ![]()
Zasuneš jednu kuličku do toho otvoru a jakoby zatáhneš a je to.
Popina napsal/a:
Omlouvám se trošku za OT, ale já mám TB aktivované, jen nevím, jak spojit ten řetízek, aby to drželo
zamáčni kleštěmi, pro jistotu se dá ještě zakápnout lepidlem