Mám nový Garmin Colorado. Chtěl jsem si aktivovat 30 denní Premium Membership. A to se mi nezdařilo, ač jsem provedl registraci u Garminu, nainstaloval Garmin Comunicator plugin, testovací stránka ohlásí správně: "Communicator Plugin is properly installed and up to date, version 2.6.1.0.", přístroj je připojen k PC a přesto to hlásí "Unable to load plugin". Umí mi někdo poradit , kde je problém?
jestli pouzivas firefox skus IE..nenbo plugin IETab..me to pomohlo
používám IE 7.0
Na IE by to mělo fungovat. Akorát buď trpělivý a zkus to několikrát, mě se to taky nepodařilo aktivovat napoprvé.
Zkus si nějaký listing stáhnout do colorada pomocí send to gps mě to pomohlo taky jsem s tím měl problém. Ještě viz mareklův článek na navigovat ten ti taky pomůže. Ať se ti daří;)
Colorado normálně komunikuje, nahrávám listingy (hlavičky GPX), s Map Source si rozumí, nahrávám data tam i zpět, jen ten Trial Premium Membership stále nejde. Zkoušel jsem všechno i z jiného počítače, dopadlo to stejně.
Mám ten samý problém. Zaregistroval jsem si Colorado, nainstaloval Communicator plugin, připojil GPS k počítači, otestoval plugin a stránka pro aktivaci trial PM stále hlásí "Unable to load plugin". Už jsem to i skusil "profouknout" pomocí Send to GPS, ale furt nic. Nemáte někdo nějaký tríček jak to zprovoznit??
Obrátil jsem se přímo na groundspeek (vysvětlil o co jde) a promptně mi to vyřídili. Vyžádali si akorát serial number nového přístroje a sami mi trial PM otevřeli.
Takže na trial-premium je Colorado nutně potřeba? Chtěl bych PMzkusit i bez toho.
No, řek bych, že musíš mít nějaký nový Garmin a nebo zaplatit aspoň 10 USD. Mimochodem, právě se chystám do Volyně na týden dovolené, tak budu v okolí taky trochu kešovat…
Ne je to obracene, s koupi COLORADA dostanes jeden mesic trial-premium zdarma. Pokud jsi PM tak se ti mesic prida k predplacenemu casu.