Ahoj. Vcera jsem se pokousel aktualizovat moji aktivni databazi v GG(po tom, co dostanu novy Groundspeak Weekly Newsletter si pravidelne doplnuju nove cache v okoli). Tentokrat se mi sice nove gc stahly, ale bez souradnic, a kdyz se podivam na stranky geocaching.com mam pocit, ze dole pribyl obrazek s overovacim kodem, ktery je nutne pro stazeni zadat. Podobne, jak to funguje napr. pro odesilani sms pres branu. Myslim si, ze to muze byt duvodem. Vam vsechno funguje spravne a mam hledat zakopaneho psa jinde? Kde?
…nikde žádný kód nevidím
Ano, je to tak. Tusim od utery neni z tohoto duvodu mozne pomoci GJ pro BM stahovat basic information (tedy je, ale nejsou stazeny souradnice, takze je to skoro k nicemu). Resenim je stahovat listing.
Dekuji, to je presne ono. Nechtel jsem zbytecne zatezovat server a stahovat listingy - to jsem delal az kdyz jsem si delal konkretni program.
pokud máš nastavenou prodlevu normálně, tzn 1,5-2 sekundy, tak bych si s tím hlavu nelámal… lidi co mají 500ms už ten server krapet zatěžují ![]()
Je jedno, jakou prodlevu. proste jakmile jsi basic member, tak si LOC ze seznamu stahnes jen pres tu Captchu. I kdyz jsi nikdy zadne automaticke stahovani nepouzival… ![]()
Premium members tuto prekazku nemaji.
K odesilani sms pres web portaly pouzivam program esemska GitHub - kparal/esmska: Program for sending SMS over the Internet · GitHub
Pro odeslani je taky pozadovano zadani overovaciho kodu-program to resi tak, ze vyskoci msgbox s obrazkem a kod se musi zadat. U T-mobile navic delsi zpravu odesila rozsekanou na kratsi zpravy a ten msgbox vyskakuje po uplynuti 15 sec. prodlevy opakovane pro kazdou cast. Nepripravuje autor GG neco podobneho?