Při psaní skriptu pro GeoGet jsem měl spoustu nejasností. Na hodně věcí jsem už příšel, ale ne něco bych se ještě zeptal.
Nevím zda je vhodné psát na každý dotaz samostatné téma.
Skript mění tagy keší a chtěl bych, abych se změny po skončení skriptu zobrazily v seznamu keší.
Stejně jako když se změní tag editorem tagů. Tj. jen se aktualizují zobrazované hodnoty.
Jak to udělat ze skriptu?
GeoListLoad je příliš radikální (ztratí se případné ruční korekce seznamu, nascroluje na začátek seznamu, ztratí se výběr řádků).
Další dotaz:
Jak udělat skript, co pracuje jen nad aktuálním bodem ze seznamu?
Lze to udělat jako skript nad vyběrem keší a po první zpracované keši skončit.
Ale ze skriptu umím zjistit jen zpracovávanou keš. Lze nějak zjistit označený waypoint?
To se ridi navratovou hodnotou z metody PluginsFlags, hodnota ‘list’ znamena "pracuj jen se zobrazenymi" body (tedy do PluginWork jsou predany jen zobrazene kese, pokud budes chtit odlisit i zobrazene WP, musis projit seznam WP, ktere patri k bodu a otestovat, zda je zobrazen.
Mozna bude jednodussi, kdyz me kontaktujes pres mail nebo ICQ :-).
Připouštím, že konverzace takto není nejplynulejší, ale třeba ji nějaký následovník vygooglí.
Nechci odlišt zobrazené WP, ale zjistit, který je aktuální, tj. má focus v seznamu. GeoGet s tím asi moc nepracuje, ale i když je vybráno (označeno) více řádků, tak je jeden z nich vybranější (tmavší). A ten chci zjistit, ať už je to keš nebo waypoint.
Jde o typ skriptu, který by měl zjistit souřadnice z tohoto aktuálního řádku a něco o nich zobrazit.
Asi by k tomu stačila nová globální proměnná, která by mohla obsahovat TGeo nebo TWpt odpovídající aktuálnímu řádku.
Aha, nejake IsFocused(). Takovou funkci jsem nenasel a nevim o ni. Takze to je uz otazka na autora. Matne si vpominam, ze Haluma kdysi zminoval nejakou moznost, jak se dostat ke zobrazenemu seznamu, ale netusim, zda to plati jeste a jestli je to na dostatecne urovni.