Jen pro upřesnění, výjimečně se píše výjimečně a ne vyjímečně
viz. pravidla.cz
Tak jako loni, i letos si odlovím nějakou kešku na štědrý den i o vánočních svátcích, plánuji přidat taky nějaký silvestrovský odlov - chtěl bych letošní rok zakončit kulatým počtem úlovků. A na Nový rok? Taky určitě aspoň jednu…
No nějak to omezím ale po štedrým dnu máme pravidelný pochodák kde dvě nebo tři určitě padnou a na silvestr jedu na týden na chatu a poblíž je taky pár krabek tak si vyplním čas a střízlivění nějakým odlovem. ![]()
Zatím jsem si vždy během svátků udělal výpravu za cachemi a novoroční odlov bude pokud vyloženě nebude pršet vodorovně (suším si na to cache asi kilometr od domova).
rejpale ;)![]()
Já to moc nerozlišuji, lovím, když je příležitost. Letos si budu přes svátky lámat nohy a jiné okončetiny u našich jižních sousedů, takže pokud nebudou místní kešky dva metry pod sněhem, určitě na nějakou vyrazím.
Vánoce jsou svátky klidu a míru a přežírání a … Tak si dávám pohov a vyrážím jen na jednu cache, kterou si setřím celý podzim. Tak snad na těch 20-ti kilometrech bude trochu sněhu a snad ho v cíli zas tak moc nebude. Při te příležitosti se chci také podívat na jeden poklad od Matky Terezy. Doufám že ho najdu, dám kdyžtak zprávu jak vypadá.
Tak si užívejte svátky.
My jedem na Štěpána na Kladno, tak tam něco ulovíme. Vidím to tak na 6.![]()
Loni jsme na štědrý den honili FTF na Samotářích [cache]GCYH8G[/cache] tak uvidíme co nám Minarjo spustí tentokrát. ![]()
tak jsem tentokrat vanocni nestihl dodelat, od nas tedy nic nehrozi.
ze by na silvestra o pulnoci? ![]()
To zní jako výzva vyjet trávit silvestra do prahy a bejt v pozoru:-D
Jinak za GeoKombajn můžu říci že jsme se teda na svátky rozešli, každej loví podle svých potřeb, ale mezisvátkový event nezahálíme a opět děláme jeden výpad trochu na západ
…
spis na klatovsko, v praze to ma k dokoceni o fous dal ![]()