aktualni mapa

chtel bych se zeptat jak se aktualizuje mapa na tomto serveru. zalozil jsem novou cashe ( [cache]GC2310A[/cache] ) kterou mi vcera tj 19,1,2010 aktivovali v 9,13h rano. a na vasi mape se jeste doted neobjevila. proc? diky za info :frowning:

pouzivej radeji oficilani mapu :wink:
http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=50.13400412302062&lng=13.925514221191406&zm=13&mt=m

Orxion: Nechces si ty pindy priste odpustit?

Mapa se tu aktualizuje asi jednou tydne, takze pri dalsi aktualizaci dat by uz tam tva kes mela byt.

maaaca, kecy? tam by videl svou kes okamzite .. moc si to beres B)

Dekuji za info, na oficialni mape sla opravdu videt hned, ale me zajimalo jak je to na tomto serveru. kazdopadne dik

Neberu :slight_smile: Jen to co jsi napsal, nebyla odpoved na to co se ptal, takze uplne zbytecnej prispevek B)
Ja taky radsi pouzivam zdejsi mapu, i kdyz ta na gc.com se po posledni aktualizaci taky uz pomalu stava pouzitelnou (co rychlosti tyce).

Taky raději použivam oficiální mapu.
Tato mi nevyhovuje protože:

• akualnost
  • bydlím v pohraniči a tak mi tam chybí okolní dva státy

Aktualizuje se "ručně" jednou za čas (jednou až dvakrát týdně) když pošlou data. Teď jsem zaktualizoval to co poslali po půlnoci, takže už tam je.
Zodpovězeno, zámek.

edit: dotaz zněl, jak se aktualizuje mapa, nikdo se tu nikoho neptal, co používá, nebo co má používat.