Pri hľadaní vo fóre som nenašiel diskusiu ohľadom skladovania geocoinov a CWG. Mám totiž už niekoľko (málo) desiatok mincí a už mi pripadá nedôstojné ich držať v nejakej skatuľke. Hľadám nejaký overený typ albumu, do ktorého by sa dali uložiť aj hrubé CWG, aj geocoiny bizarných tvarov. Viete niekto poradiť?
Vzhledem k tomu, že mám více než malé množství GC ve své sbírce, podobné šanony jsem zavrhl a připravuji vlastní řešení.
Co se týče různých způsobů uložení mincí, tak pro výstavní kousky používám kovové stojánky, které se dají koupit v několika shopech a zároveň jsem narazil na tento obchod: http://store.coinsforanything.com/
TA sablona je naprosto dokonala a famozni, muzes sem dat kontakt na prodejce, je to mnohem lepsi nez ty folie na mince. Na jedne plose je i hodne kolecek. Kolik stoji jedna ta plastova sablona?
I já se přidávám k zájemcům o šablonu. Vypadá to fakt moc pěkně. Díky akci kulový blesk, která začala na těchto stránkách, už se taky máme čím pochlubit, takže začínáme akutně řešit nějakou formu.
Nevim, jak je to s temito strankami a roboty vyhledavajicimi e-maily podle znaku @ a prislusnych tvaru ([email protected]), ale lepe si to pamatovat obecne pro vsechny takoveto pripady zobrazeni e-mailu verejne.