Myslíte že by bylo možné vložit do keše jako FTF odměnu např.: Alkohol nebo nějakou potravinu, která vydrží do prvního nálezu?
Díky
to bude hezké až to najde "vyléčený" alkoholik:D
Takove FTF odmeny jsem si vyzvedl uz dve, obe pekne vychlazene, jedna pod vodou a jedna v jeskyni takze sem s tim :-).
A co med?
Velikost láhve musí být přímo závislá na vzdálenosti krabičky od místa parkování - tím se myslí skutečně reálné místo odkud se dál prostě nedá - aby pokud se jedná o coFTF mohla být odměna rozdělena přímo na místě a nehrozil postih na silnici ![]()
Alkohol rozhodne - to je vyzkouseny obchodni model. Urcite jsem takovou FTF odmenu nalezl jiz ve vice kesich, nez mam prstu na ruce (ne, zadne zraneni nemam) B)
Pokud potichu přehlédnu to, že by se Ti zatím žádný alkohol neměl dostat do ruky … :):p:D
Určitě ale bude obrovské nadšení … já sama jsem už několikrát našla jako dárek pro prvního plechovku piva
Jen je smůla, když není po ruce žádný volný řidič :(.
A jak se to loguje? ![]()
Out: vychlazená plzeň, in: láhev od piva
myslím že spíš
out: roztomilá opička in: bílé myšky ![]()
na obhajobu ownera, který 3x vložil plechovku piva pro FTF, musím dodat:
cituji
"další pivo nebude, abych z Besinky neudělal alkoholika … " ![]()
…
/ já jen abyste nehledali v "mém" rajonu zbytečně
/
Alkohol je fajn, ja daval pro FTF malou lahvicku Becherovky, jeste mam tusim male ouzo, tak az budu zakladat, mate se zase na co tesit:p
A jak k tomu příjdou chudáci řidiči :-)?
Ti si to vypijou az doma no…
Normálně, jak slepej k houslím
A vyžahnou to doma ![]()
Pro tyto pripady je prakticke sebou na FTF vozit kamarada abstinenta. A co si budeme vykladat, on se kolikrat hodi uz na cestu tam… B)
Pro nás s lendys16 je to premie nepremie.To si nestěžuji, pouze konstatuji.Pro většinu hledačů je to určitě příjemný doplněk k FTF.O to nepochybuji.![]()
Co příjemný zážitek, někdy je to životní nutnost! Po několika hodinách ve sněhu a mrazu berete i alkohol bez FTF a navíc se dá užít spousty legrace s prázdnou lahví, do které nalejete čaj a nastražíte to na další kačery…
[cache]GC1MM7J[/cache] viz první logy
Muzes to naprosto bez vycitek svedomi dat do sve dalsi kese pro FTFkare - tim to vlastne udela radost vic lidem najednou. ![]()
A co nějaká alcohol mystery u které nehrozí rozluštění mladistvými
Já jen že mi co si můžeme o FTF alespoň zatím nechat zdát máme také žízeň:-)
Aby tě nějakej 12 letej puberťák nepředehnal, bacha na to ![]()