Anad #500

Oznamuje se velevazenemu geocacherskemu spolecenstvu, ze Anad v naproste tajnosti [;)] dosahla na Prazskem geopivu 500 nalezenych cache [^] . Jsem rad, ze mame mezi sebou tuto damu, jelikoz ji vzdy davam jako priklad, kdyz se mne nekdo pta, zda se touto hrou zabyvaji pouze mladi lide. Takze Anad, at te to bavi a at mas z teto hry jeste dlouha leta poteseni. A ostatni geocacheri, pozor na ni, ona se nezda ale lovi a lovi tak at Vas nepredbehne [+o(] .

Taky preju jeste jednou elktronicky: stale dobrou zabavu s druzicemi nad hlavou.

Velké gratulace i ode mě, Imagina a pejska Nikyho. Jen tak dál!!! A třeba se zase brzo potkáme na nějaké pěkné kešce...

A ze geosynatori negratulovali prvi hlave rodinneho geoklanu Cernych :slight_smile: Dano, supr, dakujem za niekolko spolocnych lovov a tesim sa na dalsie, nech Ta to aj nadalej bavi [:)]

Škoda, že jsem nemohl osobně popřát, místo geopiva jsem se pokoušel o některé zasněžené keše  na Šumavě. Takže touto cestou gratuluji a zavazuji se, že přidám, abych nebyl předběhnut.

To je super zprava a je jen skoda, ze se to na geopivu neveslo ve vetsi znamost a mohli jsme tak pogratulovat osobne. Ta alespon velka gratulace touto cestou at ti to porad slape a diky za tve kesky.

Dano, přijmi prosím ode mne velkou gratulaci a poklonu! Jsi skvělá, jak to zvládáš a jaký si uchováváš životní optimismus. Drž se a doufám, že se brzo potkáme (nemusí to být zrovna nad keší).

Dano jsi proste skvela. Velke geogratulace od cele rodiny. Skoda, ze jsme to na pive nevedeli. At se ti stale dari

Moc dekuju za gratulace. A jedeme dal.