Zdar, poridil jsem novy tel (Samsung Galaxy S), ktery ma OS Android, na symbianu jsem pouzival HandyGeocaching, existuje nejaky software s podobnou funkcnosti i na Android?
Zkousel jsem c:geo, ale vyhledavani nejblizsich kesi trva casto neskutecne dlouho . Bezne pouzivam Oregona, telefon jen v nouzi, pokud ho nahodou nemam sebou, jde mi tedy o jednoduchou navigaci sipkou a moznost si on-line precist listing a logy nejblizsich kesi.
Včera jsem našel na marketu novou aplikaci GCWatch - můžete si tam zadat své známé kačery a program pak hlásí jejich nově zalogované nálezy. Ještě to není asi úplně "doladěný", ale vypadá to celkem dobře.
No GeOrg tam vidim, ale tu App od GC nikoli, a odkaz ze Geocaching® mobilní aplikace mi po kliknuti na nej zahlasi nenalezeno nebo tak neco. Todle presne nekomu jede ? Dik za info.
No z toho to delam, kdyz na ten odkaz kliknu z androiu, tak mi to napise: Pozadovana polozka nebyla nalezena a v shopu na heslo groundspeak neexistuje zadna polozka taky, aspon u me v androidnim mobilu Vodafone 845.
Ja tedy: v telefonu, market, hledat, napisu geocaching a mam aplikaci od groundspeaku hned prvni, za ni Georg a tak dal, kousek doleji c-geo, a dal…Mozna u jineho muze byt poradi jine, nevim, ale tak jsem hledal ja. Pak koupit, vyplnit udaje a platba kartou. Na G1 funguje docela rychle. Aplikace se jmenuje geocaching.
Jo to delam uplne stejne, akorat na prvnim miste je GeOrg za 122.35 Kc, dohromady 18 polozek, na klicovy slovou geocaching ale od groundspeaku nic, si na me zasedli
Já osobně používám c:geo, zatím bez problémů, aktualizuju vždy když je nová aktualizace a nemůžu si stěžovat.
Na WherIGo používám WhereYouGo a taky bez problémů.
Nad oficiální aplikací GC jsem přemýšlel ale zatím jsem ji neviděl ani v realu na mobilech kamarádů z ciziny co si ji můžou bez problémů stáhnout, protože ji mají na marketu k dispozici. Takže pro mne zatím nic zvláštního