Zdravim, mam na zkousku pujceny HTC Desire HD a hledam jestli je pro Androida k dispozici nejaka navigacni aplikace s offline mapami (nejen CR) a moznosti hromadneho importu vlastnich POI do mapy a jejich nastavitelne moznosti zobrazeni navigace na ne apod. Takovy TomTom pro Androida.
Je neco takoveho?
Narazil jsem na to, ze snad TomTom pripravuje klon pro androida, ale zatim neni k dispozici. Koukal jsem, ze SmartMaps maji klon, ale tam je to horsi s mapami pokud vim. Zaslechl jsem neco o iGo, ale zatim problematickem.
Uvitam jakekoli tipy, mam necely tyden na rozhodnuti a ta navigace je pro me zatim jedno z podstatnych omezeni.
Diky
Ozi, alespon tak jak jsem jej zkousel a bude to uz neco kolem 3 let zpatky nemel routovatelne mapy. Jeho hlavni sila tehdy byla v moznosti uziti ruznych map a jejich kalibraci. Jde mi spis o neco do auta na priblizeni. Na navigaci v terenu pouzivam Oregona, ale do auta je jeho displej sice mozne pouzit, ale prijde mi prilis maly.
Z toho co o tom vim mi neprijde OZI ani Orux jako to co bych si predstavoval, ale diky za vase tipy.
Ahoj, rozhodně zkus "c.geo" - na hledání, dále pak "Locus" na ofline mapy a na Marketu je i aplikace na Wherigo… Sice jedna ale funguje naprosto skvěle!! Pokud najdeš něco zajímavého, poděl se na fóru:-))
Na navigovani v aute zkus Navigon, ten mi prijde fajn jako nahrada TomToma
Na geocaching je jinak super GeOrg - taky umi navigovat po silnicich (jen teda nemluvi, spis takova nouzovka pro spolujezdce na kratsi presun), na kese ale podle me nejlepsi aplikace (offline i online mapy, import gpx i nacitani online nejblizsich…)
Take jsem mel TomTom pod WM. Vzdy jsem tam natahl POI z POI.CZ a kese z GSAKu. Stacilo je nakopcit do adresare k mape a v nastaveni zvolit, ktere se maji zobrazovat a na ktere ma TT zvukove upozornit. Zrovna tak na nebezpecna mista a jine databaze. Zaroven se dala v TT zobrazit mapa, kde bylo krasne videt, kde jsou okolo kese/ci jine POIe a na jednu tuknout a uz jsem tam byl navigovan. Od parkoviste uz me navigoval Garmin. Koukal jsem co se da sehnat na Android a nasel toto: http://www.fonky.cz/5003/android-navigace/
Zatim se zda, ze s POI dokaze takto pracovat pouze CoPilot. Pouzivate to takhle nekdo???
Sygic Mobile Maps POI zvládá, formát .upi, viz výše. Do Sygicu Aura zatím vlastní POI dostat nelze, podle vývojářů je to ale v plánu, stejně tak jako přidání dalších funkcí ze Sygicu MM.