Android - offline mapy pro geocaching

Ahoj, určitě je tu podobných témat vícero, ale scháním offline mapy (pokudmožno s turistickými mapami) pro Androind telefon. Na marketu jsou jich desítky a nevím, kterou z nich vybrat. Myslím, že jsem zkoušel Locus- chtěl jsem stáhnout mapu pouze Prahy a při nějakém slušném přiblížení měla mít asi 300 MB (což je pro celou ČR zřejmě nepoužitelné vzhledem k nějakému omezení stažených dat za den…).

Proto scháním nějaké mapy (čím detailnější tím lepší) s podporou importu GPX s celou mapou ČR (aby nezabírala moc místa, ale zase byla detailní). Offline kvůli cestám do zahraničí a proto, že přes prázdniny neplatím internet v mobilu (zbytečné peníze za použití 1x týdně).

Co používáte vy? AlpineQuest GPS Hiking, Maverick, Locus, SmartMaps nebo něco jiného?

Doporučuji Locus. má přímo implementovanou funkci na stahování map( celá republika 1:20 tis. mi zabere cca 550MB)je v tom i pha! Navíc podporuje Geocaching. Běhá rychle,mapa se neseka a ke stažení máš na výběr z map všech světových poskytovatelů.

Ještě k tvému požadavku aby mapa nezabirala moc místa a byla detailní:
Mapa která má cca 40MB JE ZHRUBA V MĚŘÍTKU 1:100000(Stotisicum)což je leda tak dobré pro orientaci. Takže budeš muset obětovat 4 stovky a koupit si větší kartu(ja používám 4GB a bohatě to stačí.

Neni co resit - Locus:-)

Tak celá ČR v měřítku (tipuju ca něco kolem 1:15 000) má 75 000 dlaždic -tj. 8 dnů stahování (limit 10 tis/den… :stuck_out_tongue: . A pak ještě jedna otázka- nemůžu nikde najít, jak zobrazit v locusu třeba google mapy.

K zobrazení google map si musíš nainstalovat další addon. Pokud ti vadí stahování dlaždic 8 dní tak si soubor stahni z ulozto.cz
Locus má svoje vlákno. Další dotaz směruj do něj,najdeš tam i spoustu odpovědi a zde to zamkni.