Ahoj
na market jsem vložil appku pro snadné dešifrování některých šifer včetně zobrazení klíčů. Hledejte cipher tools.
Hezký víkend
Jarda
Ahoj
na market jsem vložil appku pro snadné dešifrování některých šifer včetně zobrazení klíčů. Hledejte cipher tools.
Hezký víkend
Jarda
Rád bych vyzkoušel, ale na Marketu mi to na dotaz cipher tools sice našlo pár věcí, ale Tvoji aplikaci ne.
Pekny, to se muze hodit. Pod tim nazvem cipher tools mi to ale market nenasel, ale nasel jsem to tady: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/cipher-tools_oazj_download.html pres QR kod se pak ztahne z marketu, anebo na marketu primo, ale pod nazvem Sifrovaci pomucky.
Diky
![]()
Paráda, díky, třeba se to bude někdy hodit… jen drobnost, morseovka nemá ch…
ceska morseovka ch imho ma ![]()
EDIT: nebo to byla stiznost ze neni v tom programu? ![]()
je něco podobnýho na WM6 nebo do kompu?
jojo, program ch neumí
napíšeš li mu ---- nepřeloží to, napíšeš li mu ch přeloží to jako -.-. …
ale je to drobnost, o které když víš, tak nevadí…
PocketDrake to má jako jednu z vedlejších funkcí. Konkrétně ROT13, morseovku, římské číslice, převod mezi binární, osmičkovou, desítkovou a šestnáckovou soustavou. Ciferný soušet počítá rovnou ze souřadnic waypointu.
Pěkná aplikace, díky.![]()
Kdyby někdo narazil na tuhle aplikaci - http://www.androidzoom.com/android_applications/entertainment/geocaching-tools_cebd.html , tak bych měl zájem, je zdarma, ale není na českém marketu dostupná…![]()
mimaci - ja ji normalne na marketu najdu, naskenoval jsem QR kod z toho tveho odkazu a normalne jsem to z marketu stahnul.
Tak to jsi šťastnej člověk, já po naskenování QR a otevření v prohlížeči marketu vidím jen "položka nenalezena". A to máme koukám stejný mobil…
Nemohl by jsi mi to poslat (myslím tu .apk) přes mail?? Byl bych ti vděčný. Díky!
On market prochází nějakou změnou. Během příštího týdne možná neuvidíte spousty app.
Tak možná tím. Měl by začít fungovat filtr dle věku (all, pre-teen, teen, mature)
Tady je odkaz na AppBrain
Ad: CH
Díky za upozornění. Nějak mi vypadlo
Během víkendu přidám.
@mimaci
Pokud jde o tu aplikaci, tak mám v hlavě připravenou další věc.
Tentokrát app jménem Multicache tools
Tak snad to nahradí.
Takže zatím vychází tyto funkce:
Další nápady jsou vítány.
Jarda
Už jsem na to přišel - nová verze Marketu po aktualizaci vypíná v Googlu podporu pro aplikaci Fast Web Installer, takže některé aplikace jsou neviditelné - stačí odinstalovat aktualizaci Marketu. Takže jsem to už našel…
Co se týká Multicache tools, skvělý nápad, podobnou vychytávku má Geocaching Buddy, ale za ty prachy je to strašně předražená aplikace.
Držíme palce s vývojem. Kdyba mne něco napadlo napíšu přes SZ. ![]()
Ja bych ti to i poslal, ale nevim jak to z toho mobilu vypreparovat. Jestli vis jak to apk dostat z mobilu tak mi pisni. Mam nainstalovany ES manager a prochazel jsem snad vsechny slozky, ale nikde jsem to nenasel.
EDIT: jo ted jsem si to uvedomil, uz jsi to nasel, tak to je dobre ![]()
Tak přes víkend jsem si hrál s rootem a ROMkami
Už mě nebavilo hlídat málo paměti v telefonu. Nicméně k písmenu CH. Musím pořešit asi radio tlačítky přepínání mezi klasickou morseovkou (která nemá CH) a českou. Jiný nápad?
Super věcička, hned jsem si to nainstaloval. Android oťukávám teprve asi dvě hodinky a zdá se mi to super věcička. A díky za pěknou aplikaci. Protože jsem potřeboval přečíst ten instalační QR kod, tak jsem si nainstaloval i čtečku kódů a na tomhle dokonce spolehlivě funguje ![]()
Konečně dám Hi-tech kešky.