V současné době Google nabízí vybrané placené aplikace za 10 centů !!!
Akce by měla probíhat 10 dní a každý den pak nabídne 10 aplikací …
Možná hloupá otázka, ale jak to funguje při změně telefonu? Mám ted služební android a v něm nějaký aplikace. Vrátím ho a možná si koupím svůj vlastní. Když se připojím pod stejným jménem na android market, tak se mi do toho nového telefonu nahrají ty aplikace nebo si je musím koupit znovu?
dá se tam už platit přes PayPal? nějak to nemůžu najít.
nedá
máš to registrované na android (google) účet .. ne na telefoní číslo .. takže nevidím důvod proč by to nemělo jít (pokud nemáš služební telefon na firemní google účet)
@Sobikovi: nákup aplikací je vázán s google účtem. Nemusíš ani měnit telefon. Když máš třeba telefon i tablet, kupuješ jen jednou a instaluješ všude, kde je tvůj google účet nastaven.
@poohDA: Paypal není podporován. Funguje pouze Google Valet. Pokud máš kartu na Paypalu, není problém ji "pověsit" i na Google.
S jednou podmínkou, ta aplikace musí ten telefon podporovat…
Mohu potvrdit, mam jiz treti android telefon a koupene aplikace jsou v marketu zaregitrovane, tzn. je dostanu na kazdy dalsi telefon jiz bez placeni. Jedine na co jsem neprisel je automaticke nainstalovani stejnych aplikaci ze stareho na novy telefon, nevite nekdo jak na to? U HTC to myslim resi prostredi Sense, ale az od verze 3.0.
Skoda ze nemaji ty akcni nabidky nejakym zpusobem vyselektovane primo v marketu z mobilu
maji je vyselectovane. Primo na uvodni strance marketu je velke logo informujici o vyprodeji. Otevres a otevre se ti kategorie 10 Bilion a tam jsou app pro dnesni den a vetsinou i ty vcerejsi ![]()
jj, uz jsem si vsiml. Budu sledovat, treba se neco uzitecneho najde. Treba geocaching za 2 Kacky:D:D Diky moc
tak jsem taky nakoupil. k ceně 1,88Kč je třeba ještě přičíst daň 20% takže to stojí 2,26Kč. Tak pozor, ať nejste překvapeni. ![]()
Na Locus Pro asi nedôjde, čo? ![]()
Locus Pro nebyl nijak zvlášť drahej. App se v nabídce obměňují, ale spíš to budou aplikace o které není velký zájem.
Těžko říct, dnes to není žádnej šlágr, ale včera a předevčírem jsem pár kousků nakoupil a za ty peníze to fakt nebylo špatný.
Tak já už taky asi 6 Kč utratil. Něco se vždycky najde. A za ty peníze…nekupte to.
Dneska je tam treba ten ADW Launcher .. ![]()
A nakonec, deti ocenej (pokad jim date telefon do ruky) Talking Cat Tom. Mala si po cestach vyhraje (mel sem tuhle kocku na iPhonu).
Teď koukám, že jedna věc mě stála 1,89Kč a žádnou daň neúčtovali, druhá stála 2,27, tam si daň naúčtovali. Zvláštní.
Jo, taky mi to jednou účtuje 0,10 dolaru a podruhé 0,12.
No, stáhl jsem si i toho Toma a všichni jsme se u toho řezali jako šílenci ![]()
Dobrá blbina.
Myslim ze tam zas takovej brak neni. Takovej Shazam nebo SoundHound, docela dobry hry. A navic soft i s aktualizacema do budoucna…