Anketa CITO

Podavam navrh na anketu o individualnim CITO. Ackoliv ucast na CITO eventech je docela zajimava, myslim, ze by stalo zato propagovat take individualni CITO pri vlastnim kesovani. Mam na mysli neco jako:

Pri kesovani odpadky z lesa

1. odnesu
  2. odnesu jen nekdy
  3. nevim co znamena zktatka CITO
  4. neodnesu nikdy (ale napisu ownerovi, ze je humusak :wink:
  5. pridam vlastni odpadky

Diiicache, snd

4 :expressionless:

2 (pokud to mám do čeho dát)

No, ja tedy mel na mysli spis radnou anonymni anketu. Ale nakonec proc ne i takhle. Snad bude dobry, kdyz se o to zacne alespon mluvit.

zrovna dneska jsem se účastnil cito eventu v Terezíně.
jinak určitě 2.
a uklízím si taky na svých keších

Neodnesu nikdy a nenadávám ownerovi ,že je humusák.
A nevím co přesně znamená CITO.

1. pridam vlastni odpadky, napisu ownerovi ze je humusak a jeste zadam NA log :confused:
  1. Ale ne až tak moc často - ono když je člověk pěškokačer a na zádech standardně táhne z větší části plný bágl, tak nejsou vhodné podmínky vždycky. Vyzdvihl bych faktory hrající v tom roli:
    a/ Když mám s sebou odpadkove pytle (a to byste se divili, co celé měsíce, ba roky, nepoužívaných blbostí s sebou ze setrvačnosti tahám, zatímco pytle přibaluju ad hoc). Kolikrát bych i symbolicky sebral alespoň několik z mnoha odpadků, ale ač nejsem s tím hrozným zvířetem hyhyenou zrovna nejdůvěrnější kamarád, do ruksaku, ve kterém si nosívám nakoupené potraviny, nemám chuť strkat si kdovíjaký bordel neznámého původu. Externí pytel dostává přednost.
    b/ Když zrovna mám čas, tzn. nechce se mi zrovna honit další kešky v řadě a neujíždí mi spoj. Taky za příznivé teploty a sucha je vůle k podobnému jednání pravděpodobnější.
    c/ Když vím, že se s konečným výsledkem nebudu muset vláčet kraj světa (sbírejte odpadky, když vůbec netušíte, kterým směrem je nejbližší popelnice). Takže, milí kolegové autokačeři, najmě vy zvažte šup s pytlem do kufru, bude vám to připočteno k dobru. :slight_smile:

Snazm se o to, neco sebrat u cizich na lovu i kolem mych kesi pri kontrole, ovsem mudlove bordelari moc.