Anketa v listingu

Zdravím všechny,

mám trochu problém. Připravuji novou kešku a chci do ní umístit anketu (samozřejmě nepovinnou). Už jsem hledáním zde i u strejdy Gůgla strávil trochu (teda hodně ;)) času, ale nic nemůžu najít. Poradila by nějaká dobrá duše?

Jde mi samozřejmě jen o nějakou nejprimitivnější anketu, nic náročnýho nepotřebuju. Udělal bych si ji sám, ale moje znalosti HTML jsou prakticky na nulové úrovni, proto se ptám zde.

Díky všem.

já myslím že pokud se (zdarma) regneš třeba na www.blueboard.cz nebo www.vsevjednom.cz apod. tak tam celkem jednoduše vytvoříš anketu. Pak už asi jen stačí vložit html kód, který ti vygenerují do listingu. (sám jsem to do listingu dávat nezkoušel, ale myslím, že by to mělo fungovat)

Jojo, tam už jsem se zaregistroval, problém je, že gc.com ti to neschroustne. Teda aspoň u mě ne, přičemž když si udělám normální stránku přes poznámkovej blok, tak vše jede tak jak má.

Tak jsem to vyzkoušel a máš pravdu, tak to ti neporadím. Dalo by se to, kdybys udělal v listingu odkaz na stránku která by už nebyla na gc.com a tam by byla anketa, ale to asi není to co potřebuješ…

Tak by se to dalo, ale to až jako nejnouzovější řešení,

Zkus kontaktovat tohohle
http://www.geocaching.com/profile/?guid=05261f2f-f0e2-4e57-9568-14484132b31e&wid=31210262-8931-4edf-befd-64041915795f&ds=2

Ten to ve svejch keších má, snad ti poradí.

…zkus se přepnou na stránku pro tisk listingu, jestli ti to tam bude fungovat - už jsem takhle pár listingů viděl udělaných