M@xíku - je mi ctí přivítat Tě do pavilonu, kam už stejně svým zápalem a nadšením pro věc dávno patříš!
Doufám, že Ty (i zbytek týmu - protože čím je každý lovec bez zázemí, kam se může vracet a znovu načerpat ztracené síly - zdravím Tvoji GM Evču a malou geoprinceznu! Harry007 už je odtržená entita) budete dál nacházet hlavně takové keše, kvůli kterým jsme s tím kešováním začali a že Vás na cestách bude provázet pohoda a ten parádní adrenalínek z objevování nepoznaného.
I ja se pripojuji touto cestou ke gratulantum k tak peknemu cislu. Jsem moc rad, ze misto, ktere jsem vam doporucil se vsem moc libilo a zaroven mohl byt u toho. To se nestava kazdy den!
Do dalsi tisicovky preji celemu tymu velkou pohodu, pevnou sipku a jen same pekne geozazitky, kterych pri soucasnem masovem rozvoji kesovani neni nikdy dost.
M@x, tož fakt nevim… Škrtam si ťa ze zeznama kamaradu bo znaš to, dokud nebudu mjet tisycofku ja, tož vy fšecy co ju mate ste u mně pazgřyvci a kdovi jakym podvodem ste ty čiselka nahonili.
P.S. Jak zas uvidim kaj to tfoje auto, propichnu ti gumy!
Ahoj M@xíku a celá georodinko. Moc Vám gratulujeme k dosaženému výsledku a je nám jasné, že to čísílko není konečná. Tak hodně pěkných chvil u dalších krabiček a moc se budeme těšit zase naviděnou a na další kreativní spolupráci. Mějte se moc prima a ať se daří!!