Ahoj, tohle téma už asi týden chci založit sám, ale neměl jsem vůbec čas dostat se sem na fórum.
Těch zničených cachí je tu už fakt hodně…
Z mých to odneslo:
Masarykovo náměstí - rozšlapaná a pohozená cache
Anna’s Ducks - rozsypáno a rozházeno všude po okolí
Opevněné bylinky - vykradeno
Nemusí to být jeden tým ale různí mudlové, ovšem na Opevněných bylinkách mám skutečně zápis: "Vykradeno, Anti-geocaching team."
Zůstal jen logbook a tužka. (Díky aspoň za to!)
V Hradci se poslední dobou ztrácí opravdu neobvykle vysoké množství cachí - ze zde nezmiňovaných jsem zaregistroval ještě např. Hradeckou Kampanillu, Baley Bridge, Kralovehradecke Male namesti, John Paul II. …
Je to sviňárna, ale pochybuji, že se tomu dá zabránit. Snad je přesunem cachí na Premium members Only - ale ani to není jistota. Počkáme, jak to bude pokračovat?
Po pravdě řečeno jsem už asi před rokem předpokládal, že se dříve nebo později nějaký hajzl tohoto typu objeví. Jen jsem doufal, že to bude spíš blíž tomu "později".
Hele, a když nejsi dítě, tak jsi asi odněkud z Ukrajiny, že? Soudím podle tech pravopisných hrubek skoro v každém slově… to je ale OSTUDA. Lidi, vidíte to? Tenhle analfabet sice ví, která "cashe je blba", ale neumí ještě ani psát!
To je zaručeně nějaký prvňák - druhák ze základky - ti také ještě neumí pořádně psát, B) ale rozkopávat cizí výtvory už ano
Myslim si, ze jakakoliv diskuse na tema "Proc a co z toho mate?" s Anti geocaching teamem je naprosto zbytecna. Domnela anonymita Internetu dela z nekterych lidi blbce, a tihle by si zaslouzili dat do cumaku. Jak tu uz nekdo napsal. Pokud je nekdo znate, hodte jejich jmena do fora a uvidime, zdali jsou takovi tvrdaci, jak se delaji.
zPIVAJICI STROMI -jen ten název je pitomeja ta cash byla o hovnu.Mate dělat neco normalniho třeba o WoW.pak sevam nemuze stat ze vám to nase policejni komando zabavý