No, tak to nebylo hned tu první neděli, nějak jsem nestíhal se na to mrknout.
Už to asi chápu... Prostě místo mapy.cz si stágnu appku maaloo, tam si stágnu offline mapu a tahle appka mi zároveň umožní nahrát tam ten gpx soubor, který si stáhnu dokud jsem na internetu (před výletem) :) A pak to mám všecko pohromadě offline.
No, a neumí to maaloo načíst .gpx ze složky? :)
zmijovkar: ono to moje tempo možná není jen příčinou ale taky důsledkem... prakticky doteď jsem vůbec neměl gps takže příprava na odlov jedné keše mi trvala třeba víc než 10 minut když to byla tradička (bez čtení listingu). takže když jedeš na dovču a chceš si připravit třeba jen dvacet tradiček někde po cestě, zabere ti to třeba hodně času. O multinách nebo mysterkách ani nemluvím. A proto ne vždy jsem měl chuť a čas tomu před výletem tolik věnovat a tak jsem hledal fakt jen příležitostně.
Ale kdybych teď měl nějaký jednodušší způsob jak "stáhnout" info o keši - listing, souřadnice, hint atd. do offline podoby do mého mobilu, ideálně aby to šlo otevřít a body se ukázaly i na té mapě (rovnou, bez nějakého ručního přepisování), a měl bych pak v lese bez připojení i ten listing, mohl si přímo na zajímavém místě něco přečíst... pak by pro mě ten geocaching byl mnohem zajímavější a atraktivnější.
Kdybych naklikal 100 keší po beskydech, stáhl soubor do mobilu a mohl vyrazit, zabere mi to 15 minut a celý týden můžu přímo v horách nasávat informace z listingů. Doma mě to nebaví číst tolik, protože... prostě sedím doma u pc. Tak jen v této diskuzi hledám zajímavější geocaching.
Pokud mi tohle umožní premium, tak o něm možná budu uvažovat, ale to bych asi fakt musel vidět, že to je velké zvýhodnění.
Momentálně si do notýsku ručně přepisuju souřadnice a v terénu je zadávám do mobilu. To mi přijde skoro nejrychlejší... Ale nemám 3 ruce na tužku, papír a mobil :D a nemám ten listing :/