Smutny to den … prave jsem zjistil ze Washington Ape Cache kousek od Seattle je archivovana … [cache]GC1169[/cache]
takze jestli si nekdo dela zalusk na ikonku … posledni sance uz je pouze v Brazilske Jungli … [cache]GCC67[/cache]
Smutny to den … prave jsem zjistil ze Washington Ape Cache kousek od Seattle je archivovana … [cache]GC1169[/cache]
takze jestli si nekdo dela zalusk na ikonku … posledni sance uz je pouze v Brazilske Jungli … [cache]GCC67[/cache]
Opravdu velka skoda teto kese. Urcite to zarmoutilo radu kaceru, kteri planovali do techto mist cestu. Nicmene informace, ze Jeremy planoval tuto kes archivovat, jakmile dojde k jejimu odcizeni, je dlouho znama.
Jsem rad, ze jsem mohl byt mezi temi stestnymi, kteri misto navstivili a kesku si mohli odlovit.
To platilo uplne pro vsechny ostatny … zadna ztracena APE se nikdy neobnovovala …
Mam dojem u te u Seattle … psali v logach snad neco o antigeocaching aktivistech … ala antigeo team ..
No jeste ze nam to nevyslo .. zmena planu a nakonec jsme letenku na megaevent neporidili … by mne to nakrklo asi dost ![]()
Hm… tak asi tak, potom vůbec nechápu, proč Zeměmluv podporoval/více motivoval k odlovu těchto keší a vytvořil jim dokonce nedávno speciální suvenýr… Navíc to šlo odlovit vše autem za den (spešl tři keše pro suvenýr, v okolí Seatlu) To jako myslí, že se teď poštrácháme do pralesa do Brazilie ? Koukám, že tam na headquoters už taky ztratili naprosto soudnost…
O tom lemplovi co to není schopný udržovat (obnovit), raděj ani nemluvit.
To je skoro to samé jako by se řeklo, když zmizela The First Stash, že se prostě ztratila.. už ji neobnovíme.
Tedy, je to škoda, ale na druhou stranu mi to může být úplně fuk.., rozhodně mě to trápí míň než domorodce.