Ahojte,
potřeboval bych někoho kdo má OFICIÁLNÍ Geocaching apliakci pro ANDORID a udělal by pro mě pár screenů z této aplikace.
Kdo by byl tak hodný? Prosím kdyžtak PM, napsal bych vám podrobnosti a mail!
Děkuji!
Přeji hezký den…
Co to je: "oficiální aplikace"?
V Androidu používám
c:geo
a
WhereYouGo
Oboje je oficiálně stažené z Marketu ![]()
On myslí asi Groundspeak’s Geocaching for Android Application.
Ano, myslím přesně to, co j.mikrob
Aha, tak to vidím prvně ![]()
… a jelikož to stojí nehorázné peníze, tak si to chce okouknout jestli mu ty prachy stojí za to ![]()
já bych také třeba uvítal zkušennosti s tímto sw nebo nějaké demo na marketu
No, za 181 ,- nemám zájem ![]()
c:geo plní stejnou funkci a je zadarmo. No a sice je fajn mít navigaci pořád v kapse, ale Garmin je Garmin. Zatím se ho nechytám zahodit ![]()
Poslán SZ.
Zkušenosti jsou s touto aplikací dle mého názoru dobré. Zkoušel jsem snad všechny free aplikace pro GC, ale vyhrály u mne jen dvě - GeOrg a tato placená ofic.aplikace. Bouhužel i přes snahu autora c.:geo jsem mu nepřišel na chuť - pro mne je uživatelsky méně přívětivá než tahle od Zeměmluvu. Logování v terénu super, přehledná databáze, načítání a stahování PQ - bez problémů a rychlejší import než u c:geo (nejrychlejší je GeOrg - to je fofrník), jediná chyba je snad u GC.apk jen chybějící vyhledávání kešky podle názvu.
Kdyby měl GeOrg podporu přímého stahování PQ, nebo vyhledávání keší na netu, je to pro mne jasný favorit, pro skvělé uživatelské rozhraní a další fíčury.
Ale určitě záleží na každém uživateli, nechci nikomu nic vnucovat - takže nerad bych vyvolal nějaký flame!! B)
Mám tuto aplikaci na iPhone a je výborná. Za ty peníze stojí.