Aplikace pro hledani cache (s mapou) N6300

Ahoj,
letos jezdime na dlouhe dovolene a nevozim s sebou notebook. Mam N6300 a Vistu C. Pouzival jsem HandyGC pro hledani cache, ale potreboval bych neco, co mi zobrazi cache i na mape (bez nutnosti pretukavat souradnice do GPSky). HG mi vypise smer kterym cache je a vzdalenost - ale i tak jsme jich dost minuli (coz me mrzi).
Drive jsem pouzival Locify, ale ten se mi nyni nedari naistalovat, nejde mi ani GC Live … Neni nejaka dalsi aplikace, ktera umozni zobrazit cache na mape a bude mi fungovat na na N6300? Nebo je nejaka moznost, ze mi to zobrazi mapu i v HG?
Predem diky za odpoved.
Packy

Ahoj, Jednou z mála možností, kterou momentálně používám se stejným telefonem je TrekBuddy (www.trekbuddy.net). Je to java aplikace na prohlížení offline map s možností navigace na určitou GPS pozici. Zvládá to i načítat .gpx soubory, takže si v TrekBuddy můžeš přečíst i listing, pokud si ho nahraješ do složky Waypoints. Ohledně tohodle programu se tu namluvilo už docela hodně, stačí pohledat na fóru…

já používám ovi mapy-do nich si uložím keše jako body a HG používám jen na dohledání.

Já měl právě na mysli variantu, kdy přijedu do místa bez předchozího plánování odlovu - tzn. nechat si vyhledat nejbližší keše podle souřadnic a zobrazení na mapě … ideálně jako GC live … (popř. zobrazit cache na mapě umí i ten Locify - ale ten mi nefunguje, ač jsem ho před 2 lety používal).