Ahoj, určitě se to tady už probíralo, ale potřeboval bych jasný tip na appku pro Iphone8. Mám premiový účet ale oficiální appka mi neukazuje moc dobře, tenhle problém měli i další kamarádi a navíc v jiných aplikacích(např endomondo) GPS funguje správně, takže závada by neměla být na mém telefonu.
Nemám moc velké nároky, potřebuju jen aby to ukazovalo cache a zároveň, aby tam šla přidat finálka. A ideálně aby to bylo zdarma nebo levně :)
Dříve jsem používal souběžně už zmíněnou Looking4Cache Pro a oficiální. S tím, jak se oficiální aplikace postupně vylepšovala tak používám už jen tu. GPS v ní funguje stejně dobře jako v jakékoliv jiné aplikaci.
Díky všem, zmíněné aplikace vyzkouším. Ale jinak je zvláštní že mně oficiální appka tak blbne, stejně tak mému kamarádovi a jiným běží uplne vpohode.
Vzpomínám si asi před půlrokem jsem s tím kamarádem byl na keších a vždy mu to ukazovalo o 20-30 metrů jinde zatímco mě na levném Xiami a c:geo to ukazalo takřka přesně...
Používám též L4C placenou verzi. Free měla pro mě 2 nevýhody Neumí offline mapy a GPX soubory musíš nahrávat přes iTunes. Nezpracuje přílohy z mailu.
Dříve jsem používal též GeoBucket, ale moc mi tam nesedla mapa a šipka.
Tu přesnost bych spíš sváděl na GPS modul. Zku si při hledání pustit tracker a pak se v klidu podívej na stopu, jak jsi údajně běhal kolem a srovnej se skutečností. Nedávno jsem jako vejr koukal, že mi apka tvrdí, že jsem o 3 km dál, než jsem byl. Za chvíli se to srovnalo. Šel jsem zrovna labku, tak to se blbě ukecává.