Zdravím.
Doufám, že podobné téma tu už nikde není, popř se tu neřešilo.
Sháním nějakou aplikaci do telefonu (kokrétně N70), která by byla podobná pda aplikaci BeeLine, popřípadě aby uměla to co BeeLine. Mám na mysli konkrétní funkci, a to že se dá do aplikace stáhnout seznam kešek z geocaching.com a v aplikaci se dá pak zobrazovat info o nich, včetně hintů apod. Prostě tak jak to umí BeeLine.
Předem díky za odpověď.
Handy Geocaching úspěšně používám a jsem velmi spokojen. Občas sice blbne spojení s GPS modulem, ale dá se to nějak přežít. Spíš jsem chtěl kešky projíždět offline.
Tak kdyby někdo něco věděl, ozvěte se. THX
No, přibliž. Prostě jsem vzal PQ, pustil na něj GPSBabel (viz. GPSBabel (ukázky použití) (úplně na konci) a ten vzniklý soubor jsem nahrál do adresáře "Contacts" na iPodovi. Po odmountování jsou kešky seřazeny podle waypointu v "Dodatky" -> "Kontakty."
jedno z pouzivanych reseni je prevod PQ pomoci GSAKu na html a nacpani do PDA. pak to prohlizis pomoci weboveho prohlizece. indexova stranka ma potom nekolik odkazu - razeni kesi: podle jmena kese, waypointu, autora, datumu zalozeni..
index stranka vypada takhle:
Cache Master Index
Database: Default
Name
Placed By
Waypoint Code
Found Date
Found by me Date
With Travel Bugs
Unfound Caches
Cache Density
_International Cache - Twin Project - Distance
_International Cache - Twin Project - Bearing
This index was created
by GSAK (Geocaching Swiss Army Knife) on 9.8.2007 14:08:36
Caches Included: 8
a po klikunuti na odkazy: name, placed by, waypoint… se pod nima skryva podle abecedy serazeny seznam kesi (podle jmena, autora, waypointu, . a pak uz jen jeden klik na vybranou kes a mas listing na displayi