Aplikace pro Symbian??? Přestalo jet Locify!!!

Ahojte… chtěl bych poprosit jestli znáte jakýkoliv program na GC pro symbian, tak ho sem napište a třeba něco o něm… Já jsem do teď používal Locify, ale z ničeho nic nejdou stáhnout keše z netu a napíše to chybu a pak ju to hlásí furt… několikrát přeinstalováno a furt to samé…kámošovi také… Hledám nějakou aplikaci, která by se vyrovnala Locify… Zatím jsem našel jen Geocaching live která se mi hodně líbí, ale je absolutně nepřesná!!! Posílá mě třeba o 50 metrů na druhou stranu a to se nedá prostě naviguje úplně jinam nechápu to… Teď jsem si ještě sosnul Handy Geocaching tady na fóru a vypadá to použitelně zatím, ale je to takové jednoduché a nejsou tam mapy… Kdyby tak byl nějaký program něco mezi Locify a GClive… Prosím napište mi třeba prgramy a zkušenosti at mohu vyzkoušet anebo vyřešit problém s tím Locify… nedělá Vám to taky? Díkec

Ahoj, tobě taky přestal fungovat Locify? Doteď jsem myslel, te sem jedniný. Nikdo nic nereklamuje ;-)))

Jo ani kamošovi nefrčí…net v locify funguje, ale jak zadám nick a heslo prostě to trvá dlouho a asi to nekomunikuje s geocaching.com Snad se přidají i další…dost mě to štve a nevím v čem je problém!!!

Nevím jak starší verze u kterých nešly v poslední době google mapy, ale nejnovější verze 1.5.9 mně taky přestala fungovat. Mapy jedou v pohodě. Osobně jsem o tomto problému psal Destilovi, tak musíme počkat co bude. :frowning:

Sem rád, že nejsme sami…asi to bude globální problém… snad se brzo vyřeší…Jak budete něco vědět tak napište

V jaké verzi to nejede? V té nové nebo už i starší verze nejdou?

Nojo, v té předposlední a poslední. Myslím, že php hledej naráží na nějakej problém na gc.com, snad vydá autor patch. Když ne, nevím, co bych lepšího použil do symbianu

Taky mě to nejelo v té předposlední, tak jsem sosnul novou a taky nic… Ty předešlé verze nevím…

Tak poraď nějakou aplikaci, která je lepší než Locify? Jediná která se vyrovná je Geocaching live, ale to je tak nepřesný, že to asi nepoužívá interní GPS a valí jen přes data čímž je to na prd celé…

Aha od tebe se toho asi moc nedozvím co? Opravdu smysluplný příspěvek…

Já občas používám geocaching live a pohoda :o) jinak starý dobrý handy :o) B)

Tak si stáhni hendygeocaching arcao edition, je tu na o něm někde vlákno, je tam spousta vylepšení, mimo jine i mapy. Já ho používám a je super:)

Locify na geocaching nebyl nikdy žádná sláva. Jednoznačně mohu doporučit jako odpovídající náhradu (bez map) Handy Geocaching AE, případně Trek Buddy.

Geocache navigator, ale uz neni zadarmo…

Došla mi zpráva od Destila ohledně funkčnosti Locify. Cituji:

Dobry den,
geocaching sluzba nefunguje z duvodu presunu na novy server. Az to bude opravene, informuji vas.
David Vavra

Nezbývá nám zatím nic jiného než čekat…

Už to frčí a můžu i logovat? No to je squělé !!!

Tak ja teda nevim ale me to nejede ::o:o:o

HTTP Error 504: Gateway Timeout
The server, while acting as a gateway or proxy, did not recieve a timely response from the upstream service it accessed in attempting to complete the request :frowning:

Locify verze 1.5.9

Tak edit po zaktualizování geocaching služby už to frčí jen mám teda pocit že to logování nálezů nefunguje tak jak má … log se sice na geocaching.com objeví ale neobejví se u té keše !

A přimlouval bych se za to aby se logovalo spíš jen field note :wink:

Vim jak funguje FIELD NOTES B) ale rikam ze nefunguje to přidávání logu z locify ted jsem to testoval se podivej z locify zalogována NOTE na moji keši link na log zde http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=dcce5feb-7a50-46d4-a088-df8a73a90c1e a vidim ji i ve svém profilu ale u keše
[cache]GC1WXDH[/cache] v seznamu logu neni NIC :o

Ale je :slight_smile: