Našel jsem jednu archeokrabičku, archivovanou už dlouhou dobu. To by nebylo nic zvláštního. Ale tahle je nová, založená teď na starém místě. Nějak se mi to nelíbí. Proč místo toho nezaložit nějakou vlastní? Navíc tato je v kolizi. Do logbooku jsem zalogoval, na GC radši prozatím ne, nechci ji zbytečně tahat na světlo.
Z čeho jsi jisto jistě poznal že je to stará keš / nová pixla a ne nová zatím nepublikovaná keš?
Pokud je to stutečně archiválie, tak nevidím důvod proč ji nezveřejnit - takové se normálně loví. Koukni se také na seznam známých archioválií u kačera s nickem "VSA". Jestli je to skutečně archiválie, tak mu to pošli aby ji tam mohl připsat, také zalogovat si ji bez problémů můžeš.
Je tam nová krabička, na ní psáno "adopted" a nick toho, co před těmi lety určitě ještě nelovil, logbook je nový a skoro prázdný, název je z té, co tam byla dřív, a nakonec on sám to napsal jako log k té archivované. Změna velikosti, mírně i změna polohy, v logu připsaný nový hint,… Prostě jednoznačně kdosi založil novou krabičku. Pokud by to byla opravdu archiválie, zalogoval bych si ji hned. Takto mi to připadá podivné. Prakticky krabička bez rewritera, v kolizi, neobjevuje se na mapě,…
Napiš sem GC kód…
A co je v listingu té skrýše ?
Zkus toho co ji "adoptoval" kontaktovat. Možná to měl nachystané na adopci a mezi tím tam někdo do kolize prsknul novou. Nebo mu původní autor adopci neumožnil - ten ještě žije ?
Tak dobře. Je to GC1G92W Ovokes (Traditional Cache) in Jihočeský kraj, Czechia created by Artie. Ale jak koukám, ona už ta původní musela být v kolizi.
vzhledem k tomu KDO ulozil novou krabicku a ZA JAKYCH okolnosti ta puvodni byla archivovana, bych ji tak akorat hodil do smeti… kam podle me patri!
Tak tohle rozhodně s archeocachingem nemá nic společného. Zůstane -li někde archivovaná keš a někdo ji po nějakém čase najde, prosím. Ale že si nějaký blbeček vzpomene a x měsíců po archivaci svévolně na nějaké místo uloží novou krabičku, nemluvě o kolizi, to je tedy vrchol. :o
Hmm, hranice je opravdu hodně tenká.
Můj názor je podobný jako L.P.
Pokud je skrýš aktivní, ale ztracená a někdo ji obnoví - to beru jako OK (sám jsem to už udělal a pak ještě orodoval u reviewera že skutečně existuje aby ji nearchivoval)
Pokud je keš disablovaná a někdo ji obnoví, opraví - to beru jako OK (sám jsem to už udělal), reviewer to pak stejně musí posoudit aby ji enabloval.
Pokud je archivovaná, najdu ji a zaloguju a případně doplním list logbooku nebo opravím EXISTUJICI krabku - to beru jako OK
Pokud je archivovaná a NENÍ - no tak prostě není a nemá cenu s tím nic dělat. Pak nevidím problém založit novou, je-li tam kolize a reviewer je neústupný, tak se s tím asi opravdu nedá nic dělat. Obnovovat něco ce kdysi bylo a už není, to se mi nezdá vhodné.
A kdopak je tím "blbeckem"?
že by jedna známá figurka:)
Koukni se tam, je to v logu…
Viz odkaz níže… To asi bude nový sport, kdekoliv se nacházela nějaká keš, tak tam strčit filmovku a zalogovat si ji jako archivní ![]()
Já to četl..z mé strany to byla jen ironická poznámka:)
Teď se bojím, že jsem jej nevědomky inspiroval. Opravdu zvláštní hoch… ![]()
Jinak myslím, že půvab archeocachingu je právě v tom, že se najde původní piksla. Přiznám se, že jsem na Crash Cache vyměnil krabičku, neboť ji chybělo víčko, ale nechal jsem původní LB. Úvahy o revitalizaci FK Meteor mi vymluvila řada kolegů s tím, že autentický zážitek spočívá právě v tom, pohrabat se v hnijícím logbookoo smíseném s kinder šrotem v promočené krabičce.
Malinko OT - nam se jednou povedlo odlovit krabicku, ktera byla cca 10m od vlastni cache. Kdyz jsme ji otevreli, byl v ni "logbook", nejake korale, pernikova srdicka (rikal jsem si, kdo takove veci dava do cache?) … a kdyz jsme "logbook" otevreli, tak jsem neveril svym ocim: "Nase laska zustane navzdy skryta pod koreny teto borovice"
Byla to tajna schranka, kde si vymenovali dopisy milenci z blizke vesnice - on byl zenaty a ji bylo asi 16 ![]()
To jen tak pro pobaveni …
P.
Chtěl jsem to vlákno už nechat usnout, ale když se zase probralo… Úmyslně jsem nepsal zpočátku o co a o koho jde, šlo mi o to, jaký mají kačeři názor na takto pojaté oživování mrtvol. Mě to ubezpečilo v tom, že tuto kešku logovat NEBUDU a nechám je, ať si hrají. Na mapu se to nedostane a mohou si to mladíci lovit mezi sebou. Já to našel jen proto, že jsem se mu podíval do profilu, jestli už KONEČNĚ něco nepublikoval a nevypustil přitom nějaké zadržované brouky.
Napíši to na plnou klávesnici, pablb R 206 se vůbec neobtěžuje pochopit princip hry. Takže pro něj ještě jednou: "Vypadni z bruslemi a hokejkou z toho trávníku, debile!!!"