Oznamuji že k 31.10.2011 archivuji následující keše:
GC285Q2 IN-LINE Krejcarek
Změna názoru na jízdu na čemkoliv na čas.
GC1RA4G CITO Zidovske pece
Cartridge nefunguje korektně na nejrozšířenějším zařízeni GPS Garmin.
Oznamuji že k 31.10.2011 archivuji následující keše:
Změna názoru na jízdu na čemkoliv na čas.
GC1RA4G CITO Zidovske pece
Cartridge nefunguje korektně na nejrozšířenějším zařízeni GPS Garmin.
Oznamuji že k 31.12.2011 archivuji následující keše:
GC2N812 Track It
Špatná dostupnost na údržbu.
A nepřemýšlel jsi dát je k adopci? přece jen je to škoda.děláš dobré pixly. Mahallo ![]()
O adopci neuvažuji. Chci aby cache zůstali na mém účtu.
Pokud jde o Track it, nabizim pomoc s udrzbou. Jsem v te oblasti "domorodcem", rodice bydli pres za rybnikem a ja se tam vyskytuji minimalne jednou tydne ![]()
Kes odlovenou mam a nabidku myslim vazne. Byla by te kesky skoda.
A proc jsi teda zalozil vcera novou WIG kes IN-LINE pod Vitkovem [cache]GC34EZE[/cache] ???
Stačí si přečíst první příspěvek ![]()
Stačí si přečíst listing a ne jenom název keše a blbě kecat…
Maxinoha změnil názor na keše s jízdou na ČAS…stopky, rychlost…atd vidíš v popisu keše něco o tom, že bys musel vydat nějaký extrémní fyzický výkon… Tuším, že s kočárkem by to asi moc nešlo konkurovat in-linerům…
(trochu OT, sorry)
Na Oregonu jsem dotyčné CITO nehrál, ale na telefonu (starém a hloupém SE k850i) s OpenWIG úplně bez problému. Super WIGo…
K archivaci došlo dříve z důvodu zmizení cache.
Oznamuji že k 30.4.2012 archivuji následující keš:
GC2XAFG 3 Prazska NEJ
hmm, to me docela mrzi, tohle mi prislo jako docela pekny napad na wherigo, no kazdopadne impuls k tomu o neco driv nez jsem predpokladal pripravit nafukovaci dopravni prostredek a vydat se odlovit tu petkovou stage. kdybyste nekdo chtel tez poctive dolovit, dejte vedet SZ, domluvime se…
PS: pro ty kdo by se bali se mnou v nafukovacim dopravnim prostredku jet mohu uklidnit ze jsem jiz od letniho eventu 29.2. zkoordinoval "pohon" tohoto dopravniho prostredku, takze neplanovany vylet do drazdan, pripadne pobyt v modre lagune snad nehrozi…
nafukovací ne, ale plánuji si půjčit pevný s pohonem ve žlutých lázních… kdyby ses chtěl přidat, tak dej vědět… odlov pravděpodobně 12.4. před potlachem…