Zdravim vas vsechny,
mam takovy mensi problemek s mou vubec prvni zalozenou kesi a to takovy,ze mi nekdo opakovene krade finalku a to i kdyz jsem ji uz zmenil z regularky na micro a presto se ztratila.Jelikoz je mysterka v okoli jedne velice vyznamne kulturni pamatky,tak mam podezreni na nejakeho kacera,ktery si tady chce udelat svou kesku a proto usilje o zruseni me mysterky.
Napadla me takova vec:
zalozim novou tradicku zasvecenou kuulturni pamatce a mou mysterku archivuji,ale necham finalku stale na svem miste(popripade trosku pozmenim finalky) a do listingu nove tradicky dam moznost,aby si pres muj profil nasli i mou mysterku(moji srdecni zalezitost) a proste si ji zalogovali a tim padem budou mit dve mouchy jednou ranou.
K tomuto reseni jsem se rozhodl proto,protoze nechci uplne nechat zaknitout mou mysterku a tradicku bych zalozit nemohl,protoze by byla v kolizi.Co vy na to?
A co to vyřeší? Jestli ti někdo opravdu krade finálku proto, že tam chce volné místo pro sebe, tak ti začne krást i tradičku, nebo obě. Jinak mně se existence archivovaných a stále fungujících keší poněkud nelíbí, ty kolizní vzdálenosti mají nějaký důvod.
A co tím vyřešíš? Jelikož bude mysterka v archivu uvolní tak místo pro další keš… ani se nenaděješ a bude tam nová… takže tam pak budou dvě a budou se plést.
Velmi zajímavý postup, to by jednoho nenapadlo, že?
Já jsem totiž odkojen trampskými ideály: "Všichni jsme kamarádi a kdo není kamarád, toho zastřelíme", případně pacifistickými písněmi skupiny Brontosauři: "Lidi zastavte to bídný násilí, nebo s nožem v ruce tramp vás zastaví." Proto jsem i v kačerské komunitě předpokládal určitý alespoň vnitřní morální kodex.
Mi se naopak velmi líbí, to je věc názoru, cítím větší hodnotu v nalezení archívované počůrané umolousané vlhké a prasklé krabičky v parku než v nalezení oficiálně žijící počůrané umolousané vlhké a prasklé krabičky v parku… Ale to ji soukromá úchylka.
Finálku ti krade nějaký "škodič". Důvod proč to dělá bude asi tupější, než to aby si založil vlastní.
Tak já nevím. Tvá úplně první je Hasičská. Ztratila se jednou, poté jsi ji nahradil, jak sám píšeš, "z časových důvodů" mikroškou.
Mikroška má poslední úspěšný nález 13.11.2010. Potom tam není žádný záznam. Tak se zeptám:
- Je pryč? Proč tam není zmínka a není disablovaná.
- Není trochu hysterické po první ztrátě obviňovat kešery?
Jinak fajn mysterka a exkluzívní finálka, jsem ráda, že tam ještě byla v původní verzi, když jsem ji lovila.
no prave MUNU.
ten hasicak je fuc a presto jsem nearchivoval a dal jsem tam obycejne micro.Samozrejme jen z toho duvodu,ze jsem nechtel ztratit HASICSKOU.Dal jsem micro jinam nez hasicak a i tak je asi fuc.Pisu asi,protoze jsem tam byl vcera vecer a to jen na skok a prohledaval jsem misto meho ulozeni bez baterky a nenasel jsem.Dnes jsem jeste nemel cas tam zajet a orknout a proto jsem nedisabloval.Udelam tak v neblissi mozne dobe.
Pri zakladani tehle kese jsem mohl myslet na Kostelicek ,ktery tam je,ale byl jsem hloupy a neudelal jsem to a tec bych tam klidne i svou kes zalozela,ele vypada to,ze nebude ani to ani to.Pokud tam to micro neni,tak je asne ze to nekrade jen mudla,protoze tohle by asi mudla nehledal.
Nevim jak s s tim nalozit.
Jeste jedno reseni a to takove,ze archivuju H.a zalozim novou tradicku.
A proč tam chceš mermomocí cpát další pixlu?? stejně ti ji budou krást. udělej to jako jednoduchou multinu,keš prdni o třistametrů dál a máš po problému. to že jen změníš typ keše popřípadě tu původní archivuješ ti nic nevyřeší.
Osobně si myslím, že obviňovat kohokoliv (mudly i kačery) z krádeží keší je paranoidní. Obávám se, že nejvíc keší se ztratí prostým úklidem místa.
Nestandardní řešení, které obchází pravidla a případné krádeže ti nevyřeší…naopak, budou ti mizet obě.
Osobně se mi žijící archivy taky nelíbí.
dnes v praci se mi to rozlezelo v hlave a asi to jen tak nevzdam.Zitra se tam skocim mrknout,jestli tam to micro opravdu neni a pokud ne,tak disable a premisitim finalky.Ale uplne nekam jinam.Na hasicarne mi tam jede hasicak jeste zustal a tak do toho vrazim jeste dalsi cas a udelam to znovu.
I majiteli keše se může stát, že ji nenajde;)
Tak ten hasicak pridelej treba retezem nebo proste nejak znemozni jeho odneseni.
Jenom škoda, že jsi tady prozradil pointu - podobu keše. (Nebo jednu z point. I tak je to škoda…) Teď musím s odlovem počkat, až to zapomenu :D:p:D
to me fakt mrzi,ale myslim,ze brzy zapomenes a nebo kdyz tak za tebe poslu nekoho aby ti vymazal pamet…![]()
No naštěstí je to v končinách, kam se hned tak nedostanu, tak to možná ani nebude potřeba ![]()
změň umístění a udělej z ní Premium Member keš a uvidíš jestli vydrží více, tak bych to asi řešil ja.
Aha my jsme tam dneska s krteczkem strávili na střídačku cca 20 minut, hasičskou jsem chtěl odlovit již dříve, ale zapoměl jsem si hint, a finálky mně táhly na roh budovy, přes kterou "foukal vítr". Dneska jsme tam byli, ale nemohli jsme hledat důsledně (budova se rekonstruuje a občas se někdo motal venku. Jinak ten druhý objekt je taky nádherný, sice si cache zaslouží, ale myslím že zde plně postačuje tahle mysterka. Prosím NEARCHIVOVAT teda pokud to jenom bude možné zde se musím vrátit.
A jak psal riki skusit ji udělat, alespoň na chvíli PM only, a jestli to bude mít vliv na životnost